ZokiAsov Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 Он и Раћа су мера Толетовог приватног злочиначког удружења, Da citiram Punisu Racica, uzmi rijec nazad!
Muwan Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 Odlično, imamo kostur za sledeći ciklus kvalifikacija. Dva boda su zagarantovana a možda i svih pet ako održimo ovaj nivo.
sekretar Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 kakva dominacija na sredini terena kada su u igri Raca, Ljaja i Banbi, loptu ne mogu da pipnu
kud u maglu Simoviću Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 da je sakati rajko ispružio ruke kod onog gola, došli bi do boda koji bi nas učvrstio u vrhu liste reprezentacija sa najboljim skorom u prijateljskim utakmicama. ovako ostaje da se okrenemo klupskoj patkometriji. ko otvara topik za derbi?
porucnik vasic Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 kakva dominacija na sredini terena kada su u igri Raca, Ljaja i Banbi, loptu ne mogu da pipnu Сурова доминација. Багра.
*edited by mod Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 Veloso utisao Albaniju. Kazem ja, jos jedna zalba i eto nas u barazu sa Holandijom
katamaran Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 Ћурчара је несхваћен Ja prvi ne shvatam otkud on selektor
kud u maglu Simoviću Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 (edited) Сурова доминација. Багра. sereš. ljaja bio konkretan™ Edited September 7, 2015 by kud u maglu Simoviću
MiddleClass Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 sereš. ljaja bio konkretan™ Pevas li himnu Simovicu?
ljakse Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 sereš. ljaja bio konkretan™ +1000 sa njim i raćom smo dobili tu neku živinu. da su igrali od početka, ni minimalan poraz ne bi bio nedostižan
porucnik vasic Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 sereš. ljaja bio konkretan™ Код нас у крају кажу кад си такав да ниси ни за под бика.
Cash Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 Ja prvi ne shvatam otkud on selektor Pitaj Savu Milosevica
Recommended Posts