Jump to content

Reprezentacija Srbije

Featured Replies

Dobro je curcara to poslozio, izveo je sastav koji vise verovatno nikada nece igrati zajedno. Daj bre Racu vise, sve ti jebem!

• Replies 42.8k
  • Views 3m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

pas unazad nas dobro sluzi

vidi se da to vezbamo

па и бодове смо освајали уназад :fantom:

Imamo problema u zadnjem veznom redu :fantom:

To je taj Benjamin Button stil osvajanja bodova.

Oseca se nnedostatak jos jednog zadnjeg veznog

Ali ko je nama selektor :lolol:

Odakle ti optimizam da Radovan nece biti selektor nakon nove godine. Ostaje on i za naredne kvalifikacije.

Nema teorije.

Inače, puno se preteruje na PPP. Ima ovde vrlo dobrih igrača, koji u svojim klubovima igraju više nego pristojno i zarađuju pošteno svoj novac. Nedostaje timski duh, nemaju motiv, nedostaju igrači na nekim ključnim pozicijama, a to ovde čini ogromnu razliku. Recimo, ja sam Gudelja gledao puno puta u AZ i zaslužio je transfer u Ajax, apsolutno. Milivojević igra odlično u Olympiakosu. Fejsa do povrede je imao svoju ulogu u Benfici. Matić je na toj poziciji klasa. Problem je što max dvojica od njih mogu da igraju, a četiri da budu pozvana i potreban je neki ispred njih da kreira. Recimo, Hrvati imaju 3-4 takva (ili u najavi), a mi ni jednog (možda jednog).

Očigledno je problem u njima kao ljudima, a manje u fudbalskom znanju.

Markec out, raća in

Za tadića ne znam šta ćemo, jel tu ignjovski?

Vracamo se! Mental Mitro...

majstorski™

Dade Lmakrovic tako sto je gadjao korner zastavicu,pogodio Francuza..Rutinski 2-1

Voolejcina Markeca!

Mitrara killer instinct :fantom:

Edited by Ruxin

Koliko brate ovaj je sa peterca sutnuo u aut i slucajno pogodio svog igraca za gol

Dileme ko je dao gol. Marković ili Mitrović :-)

Poslao tapatalk