ZokiAsov Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 Dobro je curcara to poslozio, izveo je sastav koji vise verovatno nikada nece igrati zajedno. Daj bre Racu vise, sve ti jebem!
Cane Vukic Prebranac Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 pas unazad nas dobro sluzi vidi se da to vezbamo па и бодове смо освајали уназад
dragance Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 To je taj Benjamin Button stil osvajanja bodova.
Kanzas siti zez Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 Oseca se nnedostatak jos jednog zadnjeg veznog
Nemanja Posrbica Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 Odakle ti optimizam da Radovan nece biti selektor nakon nove godine. Ostaje on i za naredne kvalifikacije. Nema teorije. Inače, puno se preteruje na PPP. Ima ovde vrlo dobrih igrača, koji u svojim klubovima igraju više nego pristojno i zarađuju pošteno svoj novac. Nedostaje timski duh, nemaju motiv, nedostaju igrači na nekim ključnim pozicijama, a to ovde čini ogromnu razliku. Recimo, ja sam Gudelja gledao puno puta u AZ i zaslužio je transfer u Ajax, apsolutno. Milivojević igra odlično u Olympiakosu. Fejsa do povrede je imao svoju ulogu u Benfici. Matić je na toj poziciji klasa. Problem je što max dvojica od njih mogu da igraju, a četiri da budu pozvana i potreban je neki ispred njih da kreira. Recimo, Hrvati imaju 3-4 takva (ili u najavi), a mi ni jednog (možda jednog). Očigledno je problem u njima kao ljudima, a manje u fudbalskom znanju.
Pokojni Ruxin Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 Markec out, raća in Za tadića ne znam šta ćemo, jel tu ignjovski?
Milosh76 Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 Dade Lmakrovic tako sto je gadjao korner zastavicu,pogodio Francuza..Rutinski 2-1
Pokojni Ruxin Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 (edited) Mitrara killer instinct Edited September 7, 2015 by Ruxin
nautilus Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 Koliko brate ovaj je sa peterca sutnuo u aut i slucajno pogodio svog igraca za gol
Jozef K. Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 Dileme ko je dao gol. Marković ili Mitrović :-) Poslao tapatalk
Recommended Posts