Filipenko Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Marko Jovanović, naš desni bek? :DSlovaci su nas razmontirali, potpuno. Oni koji ne shvataju zašto sporaći ne mogu da igraju na centarhalfovima i u odbrani generalno neka pogledaju šta nesrećnom Marku Jovanoviću, Jagošu Vukoviću i Slobodanu Rajkoviću rade ovi Slovaci. Meni nije jasno kako gubimo samo sa 1:0.
tsva Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Marko Jovanović, naš desni bek? :D vise nisam u stanju ni da prepoznam igrace vecitihje li ovaj kod vas standardan ili igra povremeno ?
ZokiAsov Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 vise nisam u stanju ni da prepoznam igrace vecitihje li ovaj kod vas standardan ili igra povremeno ?On nam je standardni stoper, s` njim napadamo ligu sampiona.
Sandens Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 ko je ovaj zadnji bezvezni setac beholder s brojem 8?
tsva Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Da pomenem i ovog Toletovog malog u spicukakav kurton od igraca
tsva Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 ova utakmica neodol;jivo podseca na dule Zvezde i Slovana. Slovaci su brzi, agresivniji, uigraniji, ozbiljniji a uglavnom su kurac od ekipe
Kreator Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Da pomenem i ovog Toletovog malog u spicukakav kurton od igraca Zna li se prvih 11 orlica/kurtona koji su istrcali danas?
Кристофер Лумумбо Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 On nam je standardni stoper, s` njim napadamo ligu sampiona.mali slovak sa brojem dva prolazi pored njega kao da ne postoji.
MocaVukotic Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Zna li se prvih 11 orlica/kurtona koji su istrcali danas?danilović - jovanović, vuković, milanović, rajković - matić, radovanović, milinković - sulejmani, tadić - ubiparip
Kreator Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Marko Jovanović, naš desni bek? :DNije vise desni bek, avanzovao je u stopera...
los borrachos Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Dujkovic nastavlja da unistava mladu reprezentacijunaravno da ih Slovaci vozaju ko majmune, kada je poslednjih 6 igraca (4 u zadnjoj liniji + 2 zadnja vezna) gradjeno ko vaterpolisti, a Ratomir ih jos drzi visokone znam koja je funkcija dvojice bekova, sto tu uopste igraju igraci koji su stoperi. Dujkovic je nesto spominjao brza krila Slovaka koja treba zaustaviti, a sigurno je pravi nacin za to stavljanje 2 sporaca spolja ne znam ni sto mu ne igra mali Stevanovic na desnom beku umesto ovog Jovanovica
Filipenko Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Zna li se prvih 11 orlica/kurtona koji su istrcali danas?Ovako, po sećanju:Danilović na golu, zatim Marko Jovanović, Jagoš Vuković, Rajković, Matić, Radovanović, Milinković, Milanović, Sulejmani, Ubiparip...neko fali, ali ubij me ako se setim ko.Favorit mi je ipak Jagoš Vuković. To nije igrač, to je koncept. Naši igrači su po 20 cm viši i 20% sporiji od bilo kog igrača koji je naspram njih u slovačkom timu. Kakva katastrofa. Posle se čudimo zašto i otkuda. Naši treneri bezveznjaci u mlađim kategorijama stavljaju fizički dominantne grmalje, koji zaostaju i stagniraju sve više sa svakom godinom, pa se posle čudimo što ti grmalji ne umeju da trče, ne znaju da izbiju loptu glavom, niti se postavljaju pravilno u odbrani ispred/iza igrača u zavisnosti od situacije. Ali su zato užasno spori, da nadoknade.Da pomenem i ovog Toletovog malog u spicukakav kurton od igracaJebiga, razumi ga, teško je, ovde se štoperi ne sklanjaju...mali slovak sa brojem dva prolazi pored njega kao da ne postoji.Pa kad je brži od svih. Najjače je bilo kada ga je Vuković faulirao na kraju poluvremena, ovaj je toliko stvari uradio pokretima tela i predajom lopte, mislim da Vuković nije ni video da će ga faulirati...
Filipenko Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 (edited) Da, sad i ja videh iz posta Moce Vukotića :) Baš me čudi da sam njega zaboravio, koliko je bio aktivan <_< Edited August 11, 2010 by Filipenko
Recommended Posts