June 20, 20159 yr Zoran Mijucić je umro pre par godina. strasan talenat bio, ali jednostavno nije imao radne navike. :( u potpunoj bedi, kao težak alkos. navodno ga je šuker pomagao novčano kad je saznao kako ovaj živi.
June 20, 20159 yr Учествовали смо и у Јапану 1979-те, играли Јанковић, брат на Милка, Чапљић, Млинарић... nisam znao. znam da smo uzeli prvo EP za mlade valjda 78.
June 20, 20159 yr Rupe u sredini, rupe po boku, štoperi i golman na vetrometini. Zaboravio si da spomenes najvecu rupu koja se nalazi na klupi.
June 20, 20159 yr e tako! ovi momci vec lice na a tim! Cim je mjenjao beka za beka na poluvremenu sve ti je jasno!
June 20, 20159 yr Cim je mjenjao beka za beka na poluvremenu sve ti je jasno! česima teško palo da umesto jojića i stojkovića napadaju mučenog petrovića i pantića u drugom poluvremenu. samo okrenuli stranu, bukvalno isti ishod. zaboravio sam srnića na toj strani. Edited June 20, 20159 yr by theanswer
June 20, 20159 yr Ovi vec lice na pravu jsl omladinu, oni od jutros su neki izrodi mutanti nacije ...
June 20, 20159 yr Meni je ovo na nivou Argentine u Nemačkoj, samo što je protivnik na papiru daleko slabiji od nas. Govor tela naših igrača je neverovatan. edit. Sudija već drugi put časti Brašanca da ne dobije drugi žuti. Edited June 20, 20159 yr by Nemanja Posrbica
June 20, 20159 yr eto, cisto da se podsetimo ko smo i gde smo :DКо смо и где смо? Sent from my iPhone using Tapatalk