MocaVukotic Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 Zoran Mijucić je umro pre par godina. strasan talenat bio, ali jednostavno nije imao radne navike. :( u potpunoj bedi, kao težak alkos. navodno ga je šuker pomagao novčano kad je saznao kako ovaj živi.
MocaVukotic Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 Учествовали смо и у Јапану 1979-те, играли Јанковић, брат на Милка, Чапљић, Млинарић... nisam znao. znam da smo uzeli prvo EP za mlade valjda 78.
Cash Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 Rupe u sredini, rupe po boku, štoperi i golman na vetrometini. Zaboravio si da spomenes najvecu rupu koja se nalazi na klupi.
MiddleClass Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 e tako! ovi momci vec lice na a tim! Cim je mjenjao beka za beka na poluvremenu sve ti je jasno!
theanswer Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 (edited) Cim je mjenjao beka za beka na poluvremenu sve ti je jasno! česima teško palo da umesto jojića i stojkovića napadaju mučenog petrovića i pantića u drugom poluvremenu. samo okrenuli stranu, bukvalno isti ishod. zaboravio sam srnića na toj strani. Edited June 20, 2015 by theanswer
Geo Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 Ovi vec lice na pravu jsl omladinu, oni od jutros su neki izrodi mutanti nacije ...
Nemanja Posrbica Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 (edited) Meni je ovo na nivou Argentine u Nemačkoj, samo što je protivnik na papiru daleko slabiji od nas. Govor tela naših igrača je neverovatan. edit. Sudija već drugi put časti Brašanca da ne dobije drugi žuti. Edited June 20, 2015 by Nemanja Posrbica
Nemanja Posrbica Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 Ako ništa drugo, Kliment će nam večno biti zahvalan. Obezbedili smo ga za života.
porucnik vasic Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 eto, cisto da se podsetimo ko smo i gde smo :DКо смо и где смо? Sent from my iPhone using Tapatalk
Recommended Posts