June 22Jun 22 On 22. 6. 2025. at 19:58, Ratamahatta said: Ono da je polomio Klinsmanu rebro iz slobodnjaka je mit, ovaj je igrao i posle, dao je gol IranuKlinsmam je izasao iz igre, do kraja je bilo još nekih 7,8 minuta Berti Vogs je več pre toga obavio sve tri izmene. I od naših niko nije ukapirao da smo zadnjih 7,8 minuta imali igrača više
June 22Jun 22 Sad sam se setio da je nesrecni Kralj odbranio mrtvu sansu i protiv Svabova, nesto iz kornera odbio do precke Kako je Jokanovic najsporiji fudbaler u istoriji i sta je Darko Kovacevic hteo pre nego sto je Kepke sjebo i Dragan Caci Stojkovic poentirao, nikome nije jasnoOd 4 gola, 3 wtf i slucajna
June 25Jun 25 Po meni je ovo čist penal, najšokantnije u celoj priči je što je sviran za nas koji imamo tradiciju da nas sudije jbu gde stignu. Bar sam ja sa takvim utiskom odrastao, moguće da nije istina i da je više plod žurnalskih narativa.Mi smo na tom SP98 imali bogaoca kvaliteta, ali u slaboj formi smo došli na prvnestvo i selektor nam je bio krš. Fizički smo padali u poslednjih pola sata igre i protiv Švaboa i protiv ovih.
June 26Jun 26 Dragan Stojkovic Caci je bio najbolji na terenu u prvim poluvremenima oba ta turnira (98 i 00), posle sat vremena je na klupi cekala voda i secerJokanovic je bio Kamaz kamion, prespor i jak k'o konj, Brnovica i Govedaricu ne vredi komentarisati, oni nisu nista bolji igraci od Race Petrovica i Micka MijailovicaJugovic tu taman poceo da gubi prajm, Mijat i Miha isto, a Savicevic je par meseci posle toga dosao u treceplasiranu Zvezdu pred bombardovanje. Stankovic i Savo su poceli da nadolaze i od tog leta pa nekoliko godina nadalje igrali fudbal svog zivota.Mijat je posle tog turnira odigrao dobro samo protiv Dinamo Kijeva iduce sezone, i otisao u Fiorentinu i oblivion. Secam se jos samo da je dao gol ledjima na Maksimiru, na Luznjikiju i posle u Napulju kad je Vidic debitovao. Na EP bio ocajan. Jugovic osedeo, Savo krenuo da puni u Saragosi, a Stankela igrao redovno u Mancester Sitiju tog vremena. Miha je vec poceo da propada, usporava, histerise i kontam da je igrao samo zbog ubistvenih prekida.Drulovic se ne secam ni da je igrao u Francuskoj, a na EP nam je doneo skoro sve. Bukvalno Maradona za sirotilju tada, Zardel i Savo u kurac da ga ljube. Mislim da je on Savi zavrnuo i ono u Pragu u zadnjem minutuKovacevic imao mnogo bolju klupsku karijeru od repstativne, prvo nije mogao da igra od Savoa, posle od Kezmana95/96 bi taj tim jebo keve mnogo jace da je mogao da igra taj EP ciklus za Englesku + su tad jos i Curcic i Ciric bili donekle fudbaleri, a Milinko bio carStigli bi do nekog polufinala, a onda bi presudili Kralj/Pandurovic/Miloje/Kocic i krpljenje na levom beku + Bata na desnom jer mu je comfort zone bio u sredini Vezni red i napad... bombonica Edited June 26Jun 26 by Ratamahatta
June 26Jun 26 Željko Petrović je morao da igra i to je igrao levog beka jer je Piksijev ćacijev kum ili šta li već. Ko zna kakve su se sve mafijaške njuške tu motale...Nekoliko godina kasnije ubijen je Branko Bulatović u sred bela dana i nikom ništa.
June 26Jun 26 Dobro i gledljivo smo igrali '96-'98 i' 92-'96 bi normalno bili jos bolji, pokazatelj toga je bas' 96-'98 period. Jugovic je rasturio Cesku odmah posle njihovog finala EP i njegovog osvajanja LS sa Juventusom. Najverovatnije i da u periodu' 92-'96 ne bi nista osvojili ali bi gledali strasan fudbal i bili u zavrsnicama prvenstava.
June 26Jun 26 On 26. 6. 2025. at 18:30, Ratamahatta said: Koji njegov saigrac se naulazio s klupe na tom turniru i nikad vise? Ognjenović Perica?