Time Crisis Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 3 minutes ago, adam said: inace, idu mi vesti sa strane ceo dan i svako malo se neko zajebe pa kaze princ charles. pa onda dodaju neku svoju recenicu ne bi li se ispravili. sto ti je navika... Pominje li se negde kraljica / the Queen Consort? Juče čitajući BBC pomislio bih da je kralj singl, mrtva tišina što se toga tiče
Popular Post vladavsnarod Posted September 9, 2022 Popular Post Posted September 9, 2022 Pominje se... 10
adam Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 9 minutes ago, Time Crisis said: Pominje li se negde kraljica / the Queen Consort? Juče čitajući BBC pomislio bih da je kralj singl, mrtva tišina što se toga tiče ne cesto ali se pominje. i uvek kao queen consort.
Krampa Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 21 minutes ago, dvb-t manijak said: vidi mu se trema u očima... prvi dan na poslu posle 70ikusur dana na birou, kako nece
vememah Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 (edited) 6 hours ago, vladavsnarod said: Pominje se... Bane Vukašinović: Recite nam, doktore Čarlse, kako je to biti majka kraljica? Edited September 9, 2022 by vememah 2 1
vememah Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 (edited) Edited September 9, 2022 by vememah 4 2
black mirror Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 meni iskreno zao zemlje kao vb koja i dalje u 21. veku tolerise cirkus sa kraljevima, princezama i ostalim klovnovima. a da bude jos gore na zgradama ek i un zastave na pola koplja 1
adam Posted September 10, 2022 Posted September 10, 2022 8 hours ago, black mirror said: meni iskreno zao zemlje kao vb koja i dalje u 21. veku tolerise cirkus sa kraljevima, princezama i ostalim klovnovima. a da bude jos gore na zgradama ek i un zastave na pola koplja ima tu nesto jako bitno - kraljevska porodica je jedan od stubova sistema i besprekorno radi posao. politicari razjedinjuju a kruna spaja. politicka svrstavanja (posebno oko licnosti) mogu biti jako opasna, pogotovo u vreme kriza. kruna je protivteza, zajednicki sadrzalac i zato se i odrzava i podrzava. if it aint broke, don't fix it. 6
Lancia Posted September 10, 2022 Posted September 10, 2022 12 minutes ago, adam said: ima tu nesto jako bitno - kraljevska porodica je jedan od stubova sistema i besprekorno radi posao. politicari razjedinjuju a kruna spaja. politicka svrstavanja (posebno oko licnosti) mogu biti jako opasna, pogotovo u vreme kriza. kruna je protivteza, zajednicki sadrzalac i zato se i odrzava i podrzava. if it aint broke, don't fix it. Slicno sam cuo vise puta u Spaniji.
Recommended Posts