September 9, 20222 yr 3 minutes ago, adam said: inace, idu mi vesti sa strane ceo dan i svako malo se neko zajebe pa kaze princ charles. pa onda dodaju neku svoju recenicu ne bi li se ispravili. sto ti je navika... Pominje li se negde kraljica / the Queen Consort? Juče čitajući BBC pomislio bih da je kralj singl, mrtva tišina što se toga tiče
September 9, 20222 yr 9 minutes ago, Time Crisis said: Pominje li se negde kraljica / the Queen Consort? Juče čitajući BBC pomislio bih da je kralj singl, mrtva tišina što se toga tiče ne cesto ali se pominje. i uvek kao queen consort.
September 9, 20222 yr 21 minutes ago, dvb-t manijak said: vidi mu se trema u očima... prvi dan na poslu posle 70ikusur dana na birou, kako nece
September 9, 20222 yr 6 hours ago, vladavsnarod said: Pominje se... Bane Vukašinović: Recite nam, doktore Čarlse, kako je to biti majka kraljica? Edited September 9, 20222 yr by vememah
September 9, 20222 yr meni iskreno zao zemlje kao vb koja i dalje u 21. veku tolerise cirkus sa kraljevima, princezama i ostalim klovnovima. a da bude jos gore na zgradama ek i un zastave na pola koplja
September 10, 20222 yr 8 hours ago, black mirror said: meni iskreno zao zemlje kao vb koja i dalje u 21. veku tolerise cirkus sa kraljevima, princezama i ostalim klovnovima. a da bude jos gore na zgradama ek i un zastave na pola koplja ima tu nesto jako bitno - kraljevska porodica je jedan od stubova sistema i besprekorno radi posao. politicari razjedinjuju a kruna spaja. politicka svrstavanja (posebno oko licnosti) mogu biti jako opasna, pogotovo u vreme kriza. kruna je protivteza, zajednicki sadrzalac i zato se i odrzava i podrzava. if it aint broke, don't fix it.
September 10, 20222 yr 12 minutes ago, adam said: ima tu nesto jako bitno - kraljevska porodica je jedan od stubova sistema i besprekorno radi posao. politicari razjedinjuju a kruna spaja. politicka svrstavanja (posebno oko licnosti) mogu biti jako opasna, pogotovo u vreme kriza. kruna je protivteza, zajednicki sadrzalac i zato se i odrzava i podrzava. if it aint broke, don't fix it. Slicno sam cuo vise puta u Spaniji.