bags Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 (edited) I onda se ljudi cude kad se pocnu dogadjati ovakve stvari: https://nitter.net/jburnmurdoch/status/1562004612172873728 Ja sam pre mislio da smo samo mi propast ali sve vise zemalja se trudi da nas isprati... Edited September 7, 2022 by bags
Baldrick S. Posted September 8, 2022 Posted September 8, 2022 Kraljica majka je izgleda na dobrom putu ka večnim lovištima. Čitam da na twitteru trenduje "london bridge" sto je fraza za ulazak u fazu smrti vladara.
x500 Posted September 8, 2022 Posted September 8, 2022 Jucerasnja vest na nova.rs portalu. Naslov: Dan nakon sastanka sa Liz Tras, lekari Elizabeti Drugoj savetovali da odmara Kao da jos se slosilo od nove premijerke :(
Tsai Posted September 8, 2022 Posted September 8, 2022 Fali joj manje od 2 godine da pretekne Luja XIV
Baldrick S. Posted September 8, 2022 Posted September 8, 2022 Svi iz porodice otisli u Skotsku rezidenciju. Baba ima da overi samo ako se Kamila pojavi na vratima, a otisla je
jms_uk Posted September 8, 2022 Posted September 8, 2022 I ostatak porodice je na putu ka njojPosted at 13:43Princess Anne at Balmoral, with Andrew and Edward en routeThe Duke of York - Prince Andrew - is on his way to Balmoral. The Count and Countess of Wessex, Edward and Sophie, are also travelling there, and Princess Anne is already in Scotland where she had been undertaking engagements.All the Queen's children are either at or travelling to Balmoral, says our Royal Correspondent Jonny Dymond.Sent from my iTelephone using Tapatalk
jms_uk Posted September 8, 2022 Posted September 8, 2022 Jucerasnja vest na nova.rs portalu. Naslov: Dan nakon sastanka sa Liz Tras, lekari Elizabeti Drugoj savetovali da odmara Kao da jos se slosilo od nove premijerke :(Boris i Truss u istom danu!Ni nekom mladjem i zdravijem ne bi to bas lako palo. Sent from my iTelephone using Tapatalk 3 3
Ayatollah Posted September 8, 2022 Posted September 8, 2022 BBC je promenio boju na veb sajtu u crnu. Pretpostavljam da se čeka da svi stignu u Balmoral, pa da objave.
Filozof manijak Posted September 8, 2022 Posted September 8, 2022 Upokojila se Elizabeta. Nisam mislio da će se to ikad desiti. Ostao je još Kit Ričards. 1
Filozof manijak Posted September 8, 2022 Posted September 8, 2022 Just now, Tsai said: Jel zaista umrla? Idi ažuriraj onaj topik.
Recommended Posts