August 29, 20195 yr Quote Premijerka Škotske Nikola Stardžen rekla je da poslanici moraju da se okupe i zaustave plan Vlade sledeće nedelje, ili će „današnji dan ući u istoriju kao mračan za britansku demokratiju". Međutim, predsedavajući Konzervativne stranke Džejms Pametno poručio je da to rade „sve nove vlade". Ko je ovaj?
August 29, 20195 yr 9 hours ago, dragance said: Kamingsu Dominiče, Srbija Rusija ti kliče! edit: @Max Morlock :)
August 29, 20195 yr Ko je ovaj?https://en.m.wikipedia.org/wiki/James_CleverlySent from my iTelephone using Tapatalk
August 29, 20195 yr Not gonna happen.Nije im dovoljno loše, a i kad/ako im bude dovoljno loše stvari će ići u suprotnom smeru od dem. rev. više ka nekoj totalitarističkoj varijanti. Sent from my SM-N950F using no brains
August 29, 20195 yr 12 minutes ago, Max Morlock said: Not gonna happen. Nije im dovoljno loše, a i kad/ako im bude dovoljno loše stvari će ići u suprotnom smeru od dem. rev. više ka nekoj totalitarističkoj varijanti. Sent from my SM-N950F using no brains Znaci uskoro nece imati gde na Planeti da se pobegne u eskapizam (normalan zivot)? Edit: Veliki plus za Hjua Edited August 29, 20195 yr by mozzer
August 29, 20195 yr Hju kralj... [emoji106]Komentari ispod su odurni.Sent from my SM-N950F using no brains
August 29, 20195 yr A kako hju planira da to sprovede - ono kao nećeš ti Borise uništiti ovo, nećeš ono... Koliko divizija ima hju?
August 29, 20195 yr a sto covek ne moze jednostavno da popizdi i olaksa se na tviteru? kao da je jedini.... meni je keva kad popizdi redovno govorila ubicu te kad nesto zaserem a kad jako zaserem ubicu te zivota mi a nikad nisam pomislio da ce to uciniti. svakako kod mene ima pozitivne poene, najvise zbog toga sto ga je (i ortake) precizno definisao. i to je nesto.
August 29, 20195 yr 3 hours ago, adam said: a sto covek ne moze jednostavno da popizdi i olaksa se na tviteru? kao da je jedini.... meni je keva kad popizdi redovno govorila ubicu te kad nesto zaserem a kad jako zaserem ubicu te zivota mi a nikad nisam pomislio da ce to uciniti. svakako kod mene ima pozitivne poene, najvise zbog toga sto ga je (i ortake) precizno definisao. i to je nesto. Meni smeta jedino pateticna generalizacija "Britain is revolted..." Hello, ta Britanija je glasala za Brexit, bezveze je da se zaleces u nekoseno.
August 29, 20195 yr Pa sad, Boris i Kamings Dominiche su vikali kako ce imati sve (pristup trzistu), ali ne i protok ljudi. Cake and eat it stvari. Pa ono sa 300m funti nedeljno sto "daju" EU, pa ce to usmeriti na NHS - sto je glupost, a zaboravili da pomenu koliko dobijaju u fondovima, itd. Da sad pitas ljude - No Deal ili Remain, mislim da bi Remain odneo mnogo vecu pobedu na referendumu, ali to je SBBKBB. Resenje je, traziti mesec dana odlaganja Brexita, odrzavanje novih izbora po principu Remain i Brexit koalicije, pa sta bude.