adam Posted June 4, 2017 Posted June 4, 2017 trebalo bi. jedna prijateljica bila par minuta od frke no na srecu sve ok. traumirana al dolazi sebi, sad pricao s njom. ostali bezbedno daleko.
Takeshi Posted June 4, 2017 Posted June 4, 2017 Man Holding Pint As He Flees Terror Attack Becomes Symbol Of London Resistance
jms_uk Posted June 4, 2017 Posted June 4, 2017 Jbmti ovo nema kraja... Svi PPP londonci OK? Beograd -- Za sada nema informacija da među povređenima u napadu u Londonu ima državljana Srbije, rekao je ambasador u Velikoj Britaniji Ognjen Pribićević. Svi koji su mi na FB su se obelezili 'safe'. Sent from my iPad using Tapatalk
jms_uk Posted June 4, 2017 Posted June 4, 2017 Pivo u Londonu nije jeftino... Sent from my iPad using Tapatalk
jms_uk Posted June 4, 2017 Posted June 4, 2017 Back on topic https://www.facebook.com/PeoplesMomentum/videos/459077241104335
adam Posted June 4, 2017 Posted June 4, 2017 a tek uber! tviter prsti od uber cena sinoc. kazu sat vremena nisu znali zasto se digla potraznja za kolima. francuske sobarice. pas mater trzisnu. Big fan of @Uber but bitterly disappointed in profiting from a terrorist attack. £7 Knightsbridge to Victoria. Charging £40 Responding to a question from the Guardian a Uber spokesman said that “dynamic pricing” - which sees Uber prices increase with a surge in demand - was suspended at 10.50pm - a few minutes after the company became aware of the incident.
marv Posted June 4, 2017 Posted June 4, 2017 ajfelova kula sa ugasenim svetlima, branderburska kapija u bojama britanske zastave, gde ces vecu uvredu za zrtve ovih napada i njihove porodice. njima treba pravda a ne sijalice, boje i prazne reci raznih politicara, ako ne mogu (citaj: nece) da im daju pravdu najmanje sto mogu da urade je da cute i ne daju nikakve izjave, ni da izjave saucesce
Anonymous Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 ajfelova kula sa ugasenim svetlima, branderburska kapija u bojama britanske zastave, gde ces vecu uvredu za zrtve ovih napada i njihove porodice. njima treba pravda a ne sijalice, boje i prazne reci raznih politicara, ako ne mogu (citaj: nece) da im daju pravdu najmanje sto mogu da urade je da cute i ne daju nikakve izjave, ni da izjave saucesce +1 Jebeno sranje.
photoshop Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 Fejk njuz in eksn. https://www.youtube.com/watch?v=22FYY1IJV2A I gotov proizvod: https://www.youtube.com/watch?v=bhFyN-Y0Is0
Razzmatazz Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 ajfelova kula sa ugasenim svetlima, branderburska kapija u bojama britanske zastave, gde ces vecu uvredu za zrtve ovih napada i njihove porodice. njima treba pravda a ne sijalice, boje i prazne reci raznih politicara, ako ne mogu (citaj: nece) da im daju pravdu najmanje sto mogu da urade je da cute i ne daju nikakve izjave, ni da izjave saucesceŠta konkretno predlažeš da se uradi da bi pravda bila zadovoljena, a da se ovakve uvrede zaobiđu?
dragance Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 Pivo u Londonu nije jeftino... Sent from my iPad using Tapatalk Ti si izgleda zaboravio koliko košta pivo ovde kod mene?
Marvin (Paranoid Android) Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 ajfelova kula sa ugasenim svetlima, branderburska kapija u bojama britanske zastave, gde ces vecu uvredu za zrtve ovih napada i njihove porodice. njima treba pravda a ne sijalice, boje i prazne reci raznih politicara, ako ne mogu (citaj: nece) da im daju pravdu najmanje sto mogu da urade je da cute i ne daju nikakve izjave, ni da izjave saucesce Bože, kako si uspeo da ovo protumačiš kao uvredu? I što kaže Razz, kako takvi postupci štete da se dosegne pravda? Ovo što si rekao je identično ljudima koji džangrizaju kad se uvede državni dan ili tri dana žalosti zbog neke tragedije - taj dan žalost, te zastave na pola koplja, naravno da to ništa neće rešiti, ali to je gest - "desilo se to i to, i žalimo zbog toga, ovo je jedini način da to obeležimo". Ugašena svetla i boje britanske zastave su izražavanje solidarnosti i žalosti sa žrtvama i uopšte sa društvom kao takvim. Naravno da ništa ne rešavaju, ali su gest podrške. Nije mi jasno u kom koordinatnom sistemu izražavanje poruke i saučešća "Žao nam je zbog vaše tragedije i poginulih" može da se protumači kao uvreda za žrtve, pobogu?
Razzmatazz Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 Meni je interesantnija kvalifikacija da *nema veće uvrede* za žrtve i njihove porodice. Pošto sam i inače sick fuck, mogao bih da izvalim celu lepezu većih uvreda od toga.
Marvin (Paranoid Android) Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 Šta znam, recimo da osvetle Trijumfalnu Kapiju u štihu zastave Islamske Države na dan kad su teroristi pobili 7 ljudi u Londonu, ja mislim da bi to bilo tu negde, egal. Uopšte, gornja rečenica mi deluje kao tvrdnja da nikome ko ti nije direktno blizak ne bi trebalo otići na sahranu, jer šta će on tamo, a i da ode, ne treba da se rukuje sa porodicom ni da izjavi saučešće. Svašta forum trpi.
Razzmatazz Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 Mislio je bre na to da su Francuska i Nemačka doveli te ubice Britancima kući, a sad kao izjavljuju saučešće. Pošto muslimama i islamskih ekstremista u Britaniji nije bilo pre migrantskog talasa, Britanija nije nikad učestovala vojno po Bliskom istoku i drugim muslimanskim zemljama ili na bilo koji drugi način mogla izazvati negativni sentiment kod njih.
Recommended Posts