September 13, 20231 yr 4 hours ago, jankom said: Mikrobi, puške i čelik - Džared Dajmond čuo sam da je odlična - imaš li možda elektronsko izdanje?
September 13, 20231 yr 10 minutes ago, vookela said: čuo sam da je odlična - imaš li možda elektronsko izdanje? Nemam nažalost, samo u papiru 🙂 ali zaista preporuke
September 13, 20231 yr 16 minutes ago, vookela said: čuo sam da je odlična - imaš li možda elektronsko izdanje? Imam ja, doduse u PDF-u...
September 13, 20231 yr 6 minutes ago, namenski said: Imam ja, doduse u PDF-u... zahvaljujem unapred na slanju u PM... konvertovacu u Calibre
September 13, 20231 yr 7 minutes ago, vookela said: zahvaljujem unapred na slanju u PM... konvertovacu u Calibre Upravo sam proverio: na zalost, preveliko je (3.5 MB) za attach u PP: ako znas/imas drugi nacin - reci, ocas posla...
September 13, 20231 yr 9 minutes ago, namenski said: Upravo sam proverio: na zalost, preveliko je (3.5 MB) za attach u PP: ako znas/imas drugi nacin - reci, ocas posla... ako moze i meni. zahvalan i na pdfu. hvala
September 13, 20231 yr Evo ga! Mislim da je to to... https://mega.nz/file/Y2s3zKyZ#Vw7P7sR8xyIR-OAQoue6ENmTjGF6QmTONO4haPRDqKg
September 13, 20231 yr pišite mi na private za epub, kao i za Jaredovu drugu knjigu "Slom" https://www.knjizare-vulkan.rs/etnologija-antropologija/2872-slom
September 13, 20231 yr Imam i ja gomilu knjiga, sto u pdf, epub, azw, mobi formatu... Ako uspem da napravim listing nekako, pa da okačim, zašto da ne podelim kome treba... ps poslednje skinuto je Štukanov Blank Edited September 13, 20231 yr by vookela
September 14, 20231 yr Quote Adorno maintains that a good, honest life is no longer possible, because we live in an inhuman society. Checks out
September 14, 20231 yr On 13. 9. 2023. at 11:26, johan nagel said: А шта ћемо с људима (чуј људима, чудацима) који читају по неколико књига истовремено Шалу на страну ја то свакако не могу али можда и могу негде да скапирам. Слично као и код музике рецимо кад ти се у зависности од расположења слуша ово или оно, тако и овде можда ниси у елементу да месец дана гулиш искључиво књигу од нпр 500-600 страна него би мало да прошараш, могу то да замислим иако нисам тај тип генерално. Imao sam i te faze, npr. jednu knjigu (lakša tematika, poželjno je da bude džepno izdanje) za GSP, a drugu za po kući Poželjno je da nemaju dodirnih tačaka teme, kako bi se izbeglo prelivanje
September 14, 20231 yr Шта знам ја се некако посветим тој једној књизи и не могу у исто време да читам другу. Такође кад прочитам књигу (посебно ако ми се прилично допала) обавезно барем неколико дана не дирам следећу док ми се утисци о овој мало не слегну. Или рецимо има људи који гутају књиге буквално, прочитају 5 (6,7,8) месечно, мени би се помешало у глави све, ону прву бих заборавио већ вероватно док читам пету у том месецу.. Али океј сви смо различити и све је то добро док се не чита популарна психологија
September 15, 20231 yr meni večito stoje po 3-4 knjige na stolu, stripove da ne nabrajam. i sve to čitam naizmenično.
September 15, 20231 yr 23 hours ago, makaronee said: Minima moralia / T. Adorno, 1951 Novi prevod! Ovo sam nabavio u papiru, i jos gomilu toga, Golijanin je imao akciju u DOBu prodaja za prilog pre jedno mesec i po dana