Pečorin Posted August 6, 2018 Posted August 6, 2018 Pročitao Pinčona - probna faza. Paranoja, zavere, internet i Njujork neposredno pre i posle 11.09.2001. Mnogo paranoje. Nakon toga nove zavere, ali malo starije, pa se trenutno družim sa Ekovim templarima. Takođe, pre par dana mi stiglo: Po preporuci by @Прслин. I to će doći na red.
raindelay999 Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 (edited) Ako trazite knjigu za plazu, preporuka za "Pljacka veka" Jonasa Bonijera. Prica o cuvenoj helikopterskoj pljacki u Stokholmu, dogadjaju o kome se sve zna i nista ne zna u isto vreme. Ovo nije dokumentaristicka knjiga mada na kraju knjige autor se zahvaljuje Goranu Bojovicu, Metinu Akdaku i ostalim "ucesnicima" pljacke na stotinama sati razgovora sa njima. Spoiler Edited August 13, 2018 by raindelay999
iDemo Posted August 14, 2018 Posted August 14, 2018 The Tournament - Matthew Rilley drugi treci put a - posto se slaze sa njom - imenjaka po treci cetvrti.
iDemo Posted August 14, 2018 Posted August 14, 2018 On 5.6.2018. at 21:31, namenski said: Sacuvala? Sacuvao On 5.6.2018. at 21:46, gospa buba said: kupila ponovo, ostalo mi u ratu. sent from bubamoto Mislim da imam negde elektronsku kopiju - na engleskom.
Hamlet Strašni Posted August 16, 2018 Posted August 16, 2018 na moru: Prvo Besmrtnost, Aleksei Jugin. Opskurni socrealisticki pisac i roman iz 45 o sibiru Onda Ljudmila Ulicka.Zeleni Šator. Vrhunski Sada Krleža, Hrvatski bog Mars. Interesantno, mada su mi se njegove novele više dojmile Tu je i Ćosić, podele A imam i neku navodno čuvenu poljakinju Dombrovski ali to neću stići
Прслин Posted August 16, 2018 Posted August 16, 2018 Источни фронт, значи. Мислим да никада нисам за редом прочитао две књиге различитих словенских писаца. Добро, три.
Hamlet Strašni Posted August 16, 2018 Posted August 16, 2018 Rod prastari mi smo al goti mi nismo... :-p
Moća Posted August 16, 2018 Posted August 16, 2018 Ima li negde triologije o Conkinu u elektronskom formatu.
Strahan Posted August 17, 2018 Posted August 17, 2018 On 16.8.2018. at 7:52, Hamlet Strašni said: Besmrtnost, ali od kundere. inace mi neverovatno leze njegove knjige. citao sam salu, nepodnosljivu lakocu i sada ovu
freakns Posted August 27, 2018 Posted August 27, 2018 zavrsio sam First Law trilogiju od Abercrombie-a, i toplo preporucujem svima da je ni slucajno ne citaju! znaci od 10 glavnih likova, jedan poludi, jedan ispadne najgora vuna, jedan je neuravnotezeni ubica, itd, itd... da ih je lepo pobio ko Martin, pa da razumem. a ne ovako, bas ostavlja gorak ukus u ustima
Filozof manijak Posted August 27, 2018 Posted August 27, 2018 (edited) To i jeste draž Aberkrombijevih romana, svakako nesvakidašnja epska fantastika, fokusirana na likove i njihov razvoj/propadanje. Kod njega nema podele na dobre i zle, crne i bele likove, svi su sivi, Preporučujem svima koji uživaju i mizantropiji i cinizmu. edit; mislim da mu je to i bio cilj, da ostane gorak ukus u ustima nakon čitanja Edited August 27, 2018 by Filozof manijak
maheem Posted August 27, 2018 Posted August 27, 2018 Nisam gledao film al sinoć pročitao Being There Jyrzi Kosinskog. Fina satira za jedno veče, Čens me podsetio na skeč Nadrealista sa Šahbazom. Sinoć na nekom tvu bile Veštice iz Istvika a ja danas namerio da pronadjem Parove John Updikea i shvatam da je on napisao Veštice
gospa buba Posted August 27, 2018 Posted August 27, 2018 chudo u poskokovoj dragi pochinjem. nashla naulici za 300.sent from bubamoto
namenski Posted August 27, 2018 Posted August 27, 2018 13 minutes ago, gospa buba said: chudo u poskokovoj dragi pochinjem. nashla naulici za 300. Aj jos i ti mi se popni na glavu, gospodza mi je tu knjigu svojevremeno promovisala onoliko... Onako...
Hamlet Strašni Posted August 27, 2018 Posted August 27, 2018 To ono sa koricama kao Zlatna serija? Što ne plaćaju struju? Tja
Recommended Posts