porucnik vasic Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 Одлична је то књига. Ја сам је са уживањем читао. Дикенс је мастор. У другим вестима
nezvanova Posted January 1, 2018 Posted January 1, 2018 od muza za NG dobila vesnu goldsvorti, slucaj gospodina K, odlicna je. ja njemu kupila isigura, slikar prolaznog sveta. a to cu cim ovu procitam
Aleksija Posted January 1, 2018 Posted January 1, 2018 7 hours ago, nezvanova said: od muza za NG dobila vesnu goldsvorti, slucaj gospodina K, odlicna je. ja njemu kupila isigura, slikar prolaznog sveta. a to cu cim ovu procitam ja sam bas uzivala u retrospektivi isigura poslednjih meseci. za kraj ostavila slikara, jos ga nisam procitala. skoro zavrsila na osami blizu mora zorana ferica. kada sam citala djecu patrasa, nesto nije kliknulo i mislim da sam tada potcenila autora. posle ovoga bih rekla da je ozbiljan majstor u pitanju.
Fakundo Sava Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 @alexia jesi li čitala od Išigura Bez utehe/unconsoled ? Ja nekako došao 100. stranice , pogledao na internet kako se kotira i batalio sam. Komentari su me obezhrabrili . A i generalno kada me neka knjiga muči bolje da je ostavim za drugi put nego da čitanje razvučem na mesec dana ili dva meseca kada je u pitanju Ulix
Hamlet Strašni Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 Pročitao dva Sergeja Dovlatova. Filijala i Zona. Nekako mi ličič filijala na Boru Ćosića. U svakom slučaju, preporuka
Ras Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 7 hours ago, Locust said: Jukio Mišima - Zlatni paviljon I? Kako ti se čini? Prvi susret sa Mišimom, ili si i ranije nešto čitao?
Locust Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 3 minutes ago, Ras said: I? Kako ti se čini? Prvi susret sa Mišimom, ili si i ranije nešto čitao? Prvi susret. Stigao sam tek do 3. glave, za sada mi se dopada.
Ras Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 Sada mislim i da je meni prvi susret sa Mišimom bio kod Zlatnog paviljona, a i deo Šrederovog filma zauzima baš priča o zlatnom paviljonu. Kako sam film gledao tek pre par, a knjigu čitao pre mnogo više godina, film je poslužio kao vredan podsetnik. Nakon Paviljona, nastavio sam dalje sa čitanjem Mišime, iako ni do danas nisam pročitao sve što je dostupno na srpskom jeziku (a sada već ima dosta toga).
Aleksija Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 On 1/2/2018 at 5:10 PM, Fakundo Sava said: @alexia jesi li čitala od Išigura Bez utehe/unconsoled ? Ja nekako došao 100. stranice , pogledao na internet kako se kotira i batalio sam. Komentari su me obezhrabrili . A i generalno kada me neka knjiga muči bolje da je ostavim za drugi put nego da čitanje razvučem na mesec dana ili dva meseca kada je u pitanju Ulix ni meni nije bas medju omiljenima. zanimljivo mi je bilo da mi je zakopani dzin prilicno lepo legao, uprkos celoj postavci za koju sam u pocetku mislila da je u najmanju ruku rizicna.
Lancia Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 Sad vidim da moja kucna velelepna biblioteka poseduje knjigu Ostaci dana. Jel da joj se posvetim¿
Tihajeza Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 Sad vidim da moja kucna velelepna biblioteka poseduje knjigu Ostaci dana. Jel da joj se posvetim¿Slobodno.
MilenaS Posted January 8, 2018 Posted January 8, 2018 Ispade da Tramp nije kao nikada hteo da bude preCednik, da je sve to radio zaradi exposure i zbog toga što je hteo svoj media outlet da osnuje.
Прслин Posted January 8, 2018 Posted January 8, 2018 Треш књига. Катастрофално написана, гомила неименованих извора који препричавају трачеве, дијалог листе телевизијских наступа... Перо Симић је за Гринвалд за Вулфа. Заправо, највећи доказ Трампове индијанштине је то што је тог надриновинара пустио да прекорачи праг Беле куће.
Recommended Posts