decak Kejt Posted August 14, 2017 Posted August 14, 2017 fin rolerkoster emocija ovo mi je sledece nakon sto zavrsim "kratki i cudesni zivot oskara vaa".
stajebrebilo Posted August 14, 2017 Posted August 14, 2017 Mirko Magarasevic - I nova turska pisma, putopisi o Turskoj Slucajno poslato sa Tapatoka
Frank Pembleton Posted August 15, 2017 Posted August 15, 2017 probaj sa estorilom, dejana stankovićaJel valja, nešto se kanim, nikako da se nakanim...
kud u maglu Simoviću Posted August 15, 2017 Posted August 15, 2017 Jel valja, nešto se kanim, nikako da se nakanim... odlična. ko voli ratne romane neka ne propusti. a i ko ne voli :)
Papovac Posted August 16, 2017 Posted August 16, 2017 estoril je stvarno super. inace, u knjizi se kao detalj pojavljuje i ubistvo aljehina u hotelu. posle sam naso i teoriju senki paola maurensinga (isto izdanje geopoetike), o ovom dogadjaju. i za to preporuke.
Timmy Posted August 16, 2017 Posted August 16, 2017 Citam Zaveru budala od Dzon Kenedi Tula. Slucajno kupio po preporuci prodavca poznanika. Nikad cuo pre toga. Lik napisao samo ovaj roman sa 30 i umro. Posthumno dobio Pulicera. Zanimljiva knjiga, o jednom liku, inteligentnom, ali mnogo destruktivnom. Pre toga zaokruzio Murakamaija sa 1Q84. Nisam verovao da cu posle gimnazije citati roman od 1000+ strana, ali eto :) Ubedljivo najozbiljnije njegovo delo. Procitao posle i onaj roman o trcanju i Muskarce bez zena, ali nisu ostavili utisak posle 1Q84.
James Marshall Posted August 16, 2017 Posted August 16, 2017 Pa dobro, ruku na srce, ono o trčanju nema uopšte pretenziju da bude neko ozbiljno djelo, kamoli roman, on je skup eseja, čak je i ubacivao neke stare 20 godina (onaj dio o trčanju od Atine do Maratona). 1Q84 druga liga.
Pečorin Posted August 16, 2017 Posted August 16, 2017 Kad spominjete Murakamija, preporucujete li "igraj, igraj, igraj"?
Fakundo Sava Posted August 16, 2017 Posted August 16, 2017 Pre par godina pročitao,sećam se da nije ostavila neki utisak,ne znam koja je bila poenta knjiga,početak solidan, pa krenuo nešto da razvlači na kraju misterija o čemu se radi Ali to je jedini roman od Murakamija koji sam pročitao, pored nekih pripovetki
Lancia Posted August 16, 2017 Posted August 16, 2017 Kad spominjete Murakamija, preporucujete li "igraj, igraj, igraj"? Dobra je knjiga, cita se u cugu.
Timmy Posted August 16, 2017 Posted August 16, 2017 Osrednje. Mene smorila tu fantazija (ako je to sa onim hotelom Delfin, mozda sam pomesao)
Hamlet Strašni Posted August 16, 2017 Posted August 16, 2017 Smorila te fantazija kod murakamija. Jel si probao sa Prežihov Vorancem?
Recommended Posts