MayDay Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 Dobila sam i odmah citam po duznosti "Thinking, fast and slow" od Daniela Kahnemana, psihologa i ekonomiste nobelovca. Dok sam u prevozu gulim Rusoov esej "Razgovor o poreklu nejednakosti", a spremila sam i "O drustvenom ugovoru". :D
Hamlet Strašni Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 Ja pročitao. Aj kad završiš napiši negde šta misliš knjizi. Mene se baš dojmila. Послато са GT-I9100 користећи Тапаток 2
MayDay Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Pa ne ocekujem ja mnogo novosti tu, jer sam imala u zivotu ukupno 3 predmeta vezana za Behavioral Economics, pa sam iscitala i originalne radove koji konceptualizuju i dokumentuju sve te greske u razmisljanju/zakljucivanju koje on nabraja kasnije u knjizi. Ali fino mi to sto je napisano za siru publiku, pa da iscitam i u drugim kontekstima osim Econ i Finance. Plus, Kaneman jako lepo pise.
Sludge Factory Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Kurt Vonegat - Kolevka za macu Super!
Skyhighatrist Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 (edited) Ja trenutno na Ksenocidu (imam sve u epub i mobi formatima na srpskom/hrvatskom, ako nekog zanima) Edited March 3, 2013 by historian
Ravanelli Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 http://www.rosalux.rs/userfiles/files/partizanke.pdf
Amelija Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Enderova igradobra :)Idi odmah na govornika za mrtve. Valja.još bolja!Ja trenutno na Ksenocidu fina, ali neke stvari na kraju su zasraličetvrtu ne želim da čitam (iz razloga gorenavedenih)
betty Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 koja je cetvrta?meni je ender's shadow bila super, ali ne znam koja je u nizu, posto se vremenski poklapa sa enderovom igrom.krajem meseca izlazi nova, tj. valjda je vec izasla papirna verzija.
Recommended Posts