Jump to content
IGNORED

Sta citate?

morgana

Recommended Posts

Posted

Dobila sam i odmah citam po duznosti "Thinking, fast and slow" od Daniela Kahnemana, psihologa i ekonomiste nobelovca. Dok sam u prevozu gulim Rusoov esej "Razgovor o poreklu nejednakosti", a spremila sam i "O drustvenom ugovoru". :D

Posted

Ja pročitao. Aj kad završiš napiši negde šta misliš knjizi. Mene se baš dojmila. Послато са GT-I9100 користећи Тапаток 2

Posted

Pa ne ocekujem ja mnogo novosti tu, jer sam imala u zivotu ukupno 3 predmeta vezana za Behavioral Economics, pa sam iscitala i originalne radove koji konceptualizuju i dokumentuju sve te greske u razmisljanju/zakljucivanju koje on nabraja kasnije u knjizi. Ali fino mi to sto je napisano za siru publiku, pa da iscitam i u drugim kontekstima osim Econ i Finance. Plus, Kaneman jako lepo pise.

Posted

Kurt Vonegat - Kolevka za macu Super!

Posted

Idi odmah na govornika za mrtve. Valja.

Posted (edited)

Ja trenutno na Ksenocidu :lol:(imam sve u epub i mobi formatima na srpskom/hrvatskom, ako nekog zanima)

Edited by historian
Posted
:thumbsup:hvala za pdf
+ hvala :D
Posted
dobra :)
Idi odmah na govornika za mrtve. Valja.
još bolja!
Ja trenutno na Ksenocidu :lol:
fina, ali neke stvari na kraju su zasraličetvrtu ne želim da čitam (iz razloga gorenavedenih)
Posted

koja je cetvrta?meni je ender's shadow bila super, ali ne znam koja je u nizu, posto se vremenski poklapa sa enderovom igrom.krajem meseca izlazi nova, tj. valjda je vec izasla papirna verzija.