Jump to content

Sta citate?

Featured Replies

Dobila sam i odmah citam po duznosti "Thinking, fast and slow" od Daniela Kahnemana, psihologa i ekonomiste nobelovca. Dok sam u prevozu gulim Rusoov esej "Razgovor o poreklu nejednakosti", a spremila sam i "O drustvenom ugovoru". :D

• Replies 8.5k
  • Views 889.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• slepa živana
    slepa živana

prebacila sam se na ovu temu jer se tamo piše o najavama i medijima   imam jedan bedž, omiljeni na kome piše "što čitaš?" to je naziv neke hrvatske anarhističke edicije, praktično reklamni b

• slepa živana
    slepa živana

upravo sam završila s čitanjem nečeg što se zove "selindžer" iz 2014, autori salerno i šilds. radi se uglavnom o gomili kratkih izjava, delova intervjua, pisama ljudi koji su poznavali selindžera. ima

• slepa živana
    slepa živana

ja sam gledala predstavu po toj knjizi na večernjoj sceni radović. i to monodramu. dug je niz mojih krvavih žrtava kulturnom uzdizanju

Posted Images

Ja pročitao. Aj kad završiš napiši negde šta misliš knjizi. Mene se baš dojmila. Послато са GT-I9100 користећи Тапаток 2

Pa ne ocekujem ja mnogo novosti tu, jer sam imala u zivotu ukupno 3 predmeta vezana za Behavioral Economics, pa sam iscitala i originalne radove koji konceptualizuju i dokumentuju sve te greske u razmisljanju/zakljucivanju koje on nabraja kasnije u knjizi. Ali fino mi to sto je napisano za siru publiku, pa da iscitam i u drugim kontekstima osim Econ i Finance. Plus, Kaneman jako lepo pise.

Kurt Vonegat - Kolevka za macu Super!

Enderova igraNakon 20 godina je jos bolja :D

Idi odmah na govornika za mrtve. Valja.

Ja trenutno na Ksenocidu :lol:(imam sve u epub i mobi formatima na srpskom/hrvatskom, ako nekog zanima)

Edited by historian

290165834940050d1542be115d.jpg

:thumbsup:hvala za pdf

:thumbsup:hvala za pdf
+ hvala :D
dobra :)
Idi odmah na govornika za mrtve. Valja.
još bolja!
Ja trenutno na Ksenocidu :lol:
fina, ali neke stvari na kraju su zasraličetvrtu ne želim da čitam (iz razloga gorenavedenih)

koja je cetvrta?meni je ender's shadow bila super, ali ne znam koja je u nizu, posto se vremenski poklapa sa enderovom igrom.krajem meseca izlazi nova, tj. valjda je vec izasla papirna verzija.

children of the mind

u tom slucaju, ispravna odluka :)