Singer Posted November 6, 2015 Posted November 6, 2015 Pogledaj i Bang&Olufsen ako juriš polovno moća nema komp da tera njihov plejer a kamo li zvučnike
Razzmatazz Posted November 6, 2015 Posted November 6, 2015 Ali bez zajebancije, cambridge soundworks ima polovni da se nađu na ebayu za smešno male pare. Ne poslednji thx modeli, naravno, ali zvuk sa toga bi i dalje trebalo da je odličan za te pare - *ako* se gleda već neki polovnjak. Pod uslovom da toga dole ima ako već ne može na ebayu direktno da se kupi.
John Coltrane Posted November 6, 2015 Posted November 6, 2015 (edited) Moco poslusaj Tonija i ajde u Sabac, nacicemo vec nesto Edited November 6, 2015 by John Coltrane
Frank Pembleton Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Moco poslusaj Tonija i ajde u Sabac, nacicemo vec nesto Ka d smo kod toga jel i dalje Šabac prestonica za delove za kola?
Miralem Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Ali bez zajebancije, cambridge soundworks ima polovni da se nađu na ebayu za smešno male pare. Ne poslednji thx modeli, naravno, ali zvuk sa toga bi i dalje trebalo da je odličan za te pare - *ako* se gleda već neki polovnjak. Pod uslovom da toga dole ima ako već ne može na ebayu direktno da se kupi. imao sam 2 i nisu bili nesto. ako uzima polovno ima logitech z-5500
John Coltrane Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Ka d smo kod toga jel i dalje Šabac prestonica za delove za kola? Da. Javi sta ti treba pa cemo pogledati.
Moća Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Kada sam pricao sa automehanicarem da idemo da pogledamo kola rekao mi je: Samo nemoj da me teras da idemo u Sabac.
Frank Pembleton Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Kada sam pricao sa automehanicarem da idemo da pogledamo kola rekao mi je: Samo nemoj da me teras da idemo u Sabac. Zato sto je ponuda velika , a on ne bi da ti kaze "odjebi nadji jedna kola pa da ti kazem valja-ne valja i kvit smo..."
Prospero Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Ka d smo kod toga jel i dalje Šabac prestonica za delove za kola? Neki forumaši su ovih dana potezali iz BGa za Šabaju tim povodom, pa ti vidi :D
Moća Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 E mogu ove da dobijem nove za 35e http://www.itsvet.com/proizvod/altec-lansing-vs2721/comp_tehn_speakers/97/1092 Misljenje?
Recommended Posts