renne Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 mislim da je bata odgovarao na hellin post o laptopu od 35-40.000 za srednjoškolca... +1
Razzmatazz Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 Ma to kao generalna zajebancija na temu "preporučite mi nešto stvarno dobro, ali da košta ko kutija žvaka", koju slušam već 20 godina, pa kao zajedljivo matoro laprdalo ne mogu da odolim kad me uhvati neizdrž. Već godinama i godinama usled jeftine mas produkcije nema ni oko kakve elektro opreme ekonomskog nivoa nikakve mudrosti. Znam da ljudi nemaju para, ali izgleda kao da i sami odbijaju da prihvate činenično stanje - ako gledaš ulazne modele veš mašine, dvd plejera ili laptopa - uzmi brate bilo koji koji ti se sviđa za te pare; sve je to napravljeno od istih jeftinih delova, zbog toga ima praktično iste specifikacije i obično prevagne neki soft atribut kao što je trajanje garancije. Kao da od preporuke čekaju neku skrivenu mudrost koji niko drugi ne primećuje, neki premijum model koji se prošvercovao kao economy usled toga što su se Mars i Saturn sreli u trećoj kući.
Moća Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 Preporučili mi ove:http://itsvet.com/zvucnici_genius_sw_2.1_360-pdaa1-35.i?id=1221 Neko mišljenje?
Hella Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 (edited) neće moći da tera novije igrice laptop u tom cenovnom rangu klinja je štreber i ne zanima ga umetnost To, dajte mi preporučite neki dobar računar za igranje, ali da je do 120€. I neki laserski printer za 20€. +1 meni bi i to bilo preskupo nego se ovaj skorojevićki ludak rasipa ko da je dobio na lotu Edited November 5, 2015 by Hella
ToniAdams Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 opa, sa mjesalce direktno na laptop, cestitam hela
renne Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 Preporučili mi ove:http://itsvet.com/zvucnici_genius_sw_2.1_360-pdaa1-35.i?id=1221 Neko mišljenje?Ništa specijalno, al' može da prođe
Moća Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 S obzirom da sam gluvac i da te finese u zvuku bas i ne primecujem za mene znaci odlicne :)
ToniAdams Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 Preporučili mi ove:http://itsvet.com/zvucnici_genius_sw_2.1_360-pdaa1-35.i?id=1221 Neko mišljenje? sve je to kerov kurac, uzni pravo pojacalo i dva dvosistemca za samogradnju kod lika iz sapca, pa da vidis sta je zvuk
radisa Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 Šteta što Blueberry više ne pravi zvučnike kao pre 7-8-10 godina... Tu se svašta moglo naći za 30€... Ja imam jedne 10 godina stare 2.1, uopšte nisma siguran da su mnogo lošiji od ovoga: http://www.gigatronshop.com/zvucnici/intex_zvucnici_20__it12800_suf__poklon_mikrofon-37853, što mi stoji u dnevnoj sobi...
Singer Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 sve je to kerov kurac, uzni pravo pojacalo i dva dvosistemca za samogradnju kod lika iz sapca, pa da vidis sta je zvuk +1 i obavezno kod Baneta u Zemun da mu zameni membrane, da osciluju kako treba...
zmanic Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 (edited) Dobar ili prihvatljivo "dobar" zvuk počinje sa tri cifre. Ispod toga samo dobre slušalice doalze u obzir, recimo neki Grado. A za kod kuće, da se pusti, a ne grmi i tutnji i komšijma, neki polovni NAD, Marantz, Pioneer ili Onkio do 50e + neki polovni dvosistemci za otprilike iste pare. Edited November 5, 2015 by zmanic
Moća Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 Ajde begajte bre sa ta ludila. Imam ja kuci kod mojih i Jamahino pojacalo i Jamo i SOny zvucnike ali sam se sad preselio i jednostavno nemam apsolutno nigde mesta za to. A ovo je privremeno pa se ne bih bas sada bacao u neki veliki trosak.
zmanic Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 ... jednostavno nemam apsolutno nigde mesta za to... Kad se setim kolko je moje koštala sofa koje sam se rešio za minut dok sam "usviravao" i umrtljivao ćoškove u sobi.
Recommended Posts