kud u maglu Simoviću Posted January 22 Posted January 22 38 minutes ago, Milošica said: knjigu u šake 1
Eleniko Posted January 22 Posted January 22 49 minutes ago, Lord Stef said: Kako se glupo povredi Milutinov jbt, sjebo mu nogu saigrac u laganom vracanju posle poseda da nije larentzakis...
Lord Stef Posted January 22 Posted January 22 12 minutes ago, Eleniko said: da nije larentzakis... Papanikolau cini mi se. Ne smem da gledam te klipove do kraja, izvrtao sam zglob sto puta kao mladji, sad i kad vidim samo takcu povredu mali mozak me zaboli 3
Shaq Posted January 27 Posted January 27 vodio fener 20 razlike, dejov tim ih okrenuo, imali +1 i arrna u kontri umesto da zadrzi loptu, dao polaganje i papajanis horogom™ sa 2/3 terena dao trojku 2
Shaq Posted January 27 Posted January 27 (edited) jasikevicius dok je lopta letela ka kosu vec krenuo ka radonji u fazonu qrtaz ce moj pogoditi pa samo op, zaokrenuo.. dok je radonja naviko na ova sranja pa je zakopan ispratio let lopte.. Edited January 27 by Shaq
kralj Posted January 30 Posted January 30 On 29. 1. 2024. at 9:32, Borca said: Will Barton je novi kosarkas CSKA. Kad ga vide, poslaće ga na ratište.
goofs Posted January 31 Posted January 31 Zvezdan Mitrovic izgleda pedaliran iz Galatasaraja jer se pokoškao sa najvernijima
Borca Posted February 2 Posted February 2 Khem Birch navodno blizu dolaska u Spaniju, Djirona bi trebalo da bude njegov novi klub.
Recommended Posts