booyaka Posted December 27, 2023 Posted December 27, 2023 44 minutes ago, Borca said: I zvanicno Prava mera, čestitke i sve najbolje 1
bradilko Posted December 27, 2023 Posted December 27, 2023 4 hours ago, Borca said: I zvanicno kao sto sam davno pricao, trener za euro kup klubove.
Marco Cake Posted December 28, 2023 Posted December 28, 2023 Covek koji je trenirao devet sezona tri EL tima je EC trener. Dok su ovi treneri trenutni u EL sav krem trenerskog posla. Bezmisleno je cekati pravu ponudu. Ljudi uzimaju Poceka, Cana, Salo Obradovic, Katas, Gonzales, Mateo, Grimau..bukvalno EL treneri su suv prosek. Spanci uzeli Matea i Grimaua..ma realno krsh. Dok Trinkijeri nema posao. Bukvalno u EL nema pet dobrih trenera. Sve se svodi na budzet kluba
Eleniko Posted January 22 Posted January 22 18 poena petruševa u porazu oly od pao 80-85, njihov najbolji strelac drago mi je da ulazi u fazon 1
Milošica Posted January 22 Posted January 22 Plus se povredio Milutinov, a i Fol je povređen(ne znam do kada). Baš mu se otvara prilika i verujem da će da je iskoristi. 2
Lord Stef Posted January 22 Posted January 22 Kako se glupo povredi Milutinov jbt, sjebo mu nogu saigrac u laganom vracanju posle poseda
Recommended Posts