Jump to content
IGNORED

Evropske kosarkaske lige: Spanska, Italijanska, Grcka itd

BarryWhite

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

džaba kad ne bi umeo da pročitaš

ako ovo nije neka opklada sa dragancetom ko ce da prica vece nebuloze ja ne znam sta bih vam rekao.

• Haha 1
Posted

možda nisam bio dovoljno precizan i rekao da nisi sa razumevanjem pročitao

ali te nisam vređao

:fantom:

Posted (edited)
2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

možda nisam bio dovoljno precizan i rekao da nisi sa razumevanjem pročitao

ali te nisam vređao

:fantom:

nisi vredjao mene, nego sebe. :sad:

Edited by nenad
Posted

Alempije preuzeo Besiktas. Ako nista drugo, bar mu je blize Beogradu. Mada nadao sam se nekom malo zvucnijem timu.

• 2 weeks later...
Posted

United Media, vodeća medijska kompanija u jugoistočnoj Evropi, i Asocijacija košarkaških klubova Španije potpisali su višegodišnji ugovor o ekskluzivnim pravima za prenos utakmica Lige Endesa - najjače španske košarkaške lige na kanalima Sport Kluba u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Severnoj Makedoniji.

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Bruno Caboclo je navodno dogovorio da sa Maccabi Ra’anana-om odigra pripremne utakmice u SAD protiv Brooklyn Nets-a, Cleveland Cavaliers-a i  Minnesota Timberwolves-a.
Venecija je navodno vec pokrenula pravne procedure da se zastiti te su obavestili sve relevantne cinioce o validnom ugovoru koji ima sa Brazilcem.
Ugovor potpisan ovo leto navodno u sebi nema izlaznu klauzulu za igraca, a Caboclo ne moze igrati pripremne utakmice bez dozvole Venecije.

Posted
11 hours ago, levi said:

jel to ACB liga prešla na SK?

Da

• +1 1
Posted
On 19.9.2023. at 8:53, Tinman said:

Da

i to je ispalo  odlično, izgleda da će biti više prenosa nego na Areni. večeras otvaranje 4 utakmice, sve prenose

Posted

Generalni menadzer Breogana ja ne konferenciji za stampu izjavio da ce Zan Mark Sisko napustiti klub za koji je potpisao ovo leto posle odlaska iz Bajerna i da postoji mogucnost da ce mozda i prekinuti kosarkasku karijeru.

Ovo je navodno i izjava Siska (moj prevod sa Engleskog)

"Posle pokusaja da svoju karijeru vratim na "pravi kolosek" posle jednogodisnje pauze, stvari se nisu razvijale kako sam planirao i ocekivao tako da sam morao da donesem tesku odluku da prekinem svoju kosarkasku karijeru i otvorim novo poglavlje u svom zivotu.
Zeleo bih da se zahvalim svim ljudima u klubu za svu podrsku i priliku koju su mi dali. Takodje bih zeleo da se zahvalim i svim navijacima za ljubav i podrsku koju su mi pruzili u ovom kratkom vremenskom periodu. Svima zelim sve najbolje u buducnosti."

Posted

Grcki superkup

Oly - Panata, rezultat na poluvremenu je 37-11. Jedanaest poena za poluvreme, ne znam da li sam to skoro video na iole ozbiljnom nivou kosarke