May 17, 20231 yr Nenad Dimitrijević iz Uniksa je MVP plejofa VTB lige. Mislim da je pod ugovorom sa Valensijom još dve godine, ali jako bih voleo da ga vidim u Partizanu, čiji je deklarisani navijač.
May 29, 20231 yr Od silnih dogadjanja potpuno sam zaboravio na najbolji cirkus usvijet - italijanski plej of koji se zove - LBA Kakvo je ovo ludovanje sunce ti kalaisano
May 31, 20231 yr Jel se znaju termini eventualne 4. i 5. utakmice finala Grckog prvenstva. Bicu u Atini par dana posle trece utakmice, pa bih probao da odem.
June 1, 20231 yr Teško će ti to otići u 4. utakmicu Pirejci baš maltretiraju PAO u poslednje vreme, mislim da imaju niz od 10tak pobeda za redom.
June 1, 20231 yr Znam. PAO je jedva u 5 utakmica izbacio Peristeri, ali ako se nekim cudom desi da naprave neki cirkus i dobiju kod kuce voleo bih da odem na utakmicu.
June 6, 20231 yr Dobra utakmica Real- Huventud, Kyle Guy ih ubio sa 30 poena, 6 ili 7 trojki, jedan ludacki floater i poslednja trojka sa parkinga kao tresnjica. Zoki, Zoc, znate sta vam je ciniti