Milošica Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 Nenad Dimitrijević iz Uniksa je MVP plejofa VTB lige. Mislim da je pod ugovorom sa Valensijom još dve godine, ali jako bih voleo da ga vidim u Partizanu, čiji je deklarisani navijač.
steins Posted May 29, 2023 Posted May 29, 2023 Od silnih dogadjanja potpuno sam zaboravio na najbolji cirkus usvijet - italijanski plej of koji se zove - LBA Kakvo je ovo ludovanje sunce ti kalaisano
Delija67 Posted May 31, 2023 Posted May 31, 2023 Jel se znaju termini eventualne 4. i 5. utakmice finala Grckog prvenstva. Bicu u Atini par dana posle trece utakmice, pa bih probao da odem.
Profesionalac Posted June 1, 2023 Posted June 1, 2023 Teško će ti to otići u 4. utakmicu Pirejci baš maltretiraju PAO u poslednje vreme, mislim da imaju niz od 10tak pobeda za redom.
Delija67 Posted June 1, 2023 Posted June 1, 2023 Znam. PAO je jedva u 5 utakmica izbacio Peristeri, ali ako se nekim cudom desi da naprave neki cirkus i dobiju kod kuce voleo bih da odem na utakmicu.
garmonbozia Posted June 1, 2023 Posted June 1, 2023 Ovo kao Lovernj kad je napisao "dolazim na četvrta utakmica"
Lord Stef Posted June 2, 2023 Posted June 2, 2023 Taman dosao da okacim, obavezno pogledajte, vredi svake sekunde
Profesionalac Posted June 2, 2023 Posted June 2, 2023 Ovakvu sekvencu je teško videti i u biznis ligi, ili mlađim kategorijama
Lord Stef Posted June 6, 2023 Posted June 6, 2023 Dobra utakmica Real- Huventud, Kyle Guy ih ubio sa 30 poena, 6 ili 7 trojki, jedan ludacki floater i poslednja trojka sa parkinga kao tresnjica. Zoki, Zoc, znate sta vam je ciniti 1
Recommended Posts