elementary Posted February 19, 2023 Posted February 19, 2023 Finale ne posustaje za ostatkom turnira ,odlična i zabavna utakmica Gledajte ljudi ovo ,ovo je zabava Sent from my YAL-L21 using Tapatalk 2
bags Posted February 19, 2023 Posted February 19, 2023 Ja sam gledao oba polufinala i finale. Stvarno vrhunska zabava i na neki cudan nacin dobra kosarka.
pbg12345 Posted March 31, 2023 Posted March 31, 2023 jbt jovan novak je (i to prilicno ubedljivo) prvi asistent acb lige doduse u najgoroj ekipi lige
bradilko Posted April 16, 2023 Posted April 16, 2023 4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: kakav raspad reala protivu barse u prvom bilo opako peglanje. i dalje mi se cini da smo bolje prosli sa realom. ovima zaustavis tavareza i oduzmes im pola igre u napadu. musa izrastao u odlicnog igraca. barsa bez higinsa
Tinman Posted April 16, 2023 Posted April 16, 2023 Lučić trojkom 1.4 sek pre kraja doneo pobedu Bajernu protiv Bamberga.
kud u maglu Simoviću Posted April 16, 2023 Posted April 16, 2023 48 minutes ago, bradilko said: i dalje mi se cini da smo bolje prosli sa realom. ovima zaustavis tavareza i oduzmes im pola igre u napadu. šaras doktorski uradio c/p naše utakmice sa realom
steins Posted April 16, 2023 Posted April 16, 2023 Mnogo mi je žao Abrinjesa - koliko mu se ne da da igra košarku. Ona povreda mi izgleda baš gadna. U Realu ako ne potegnu starci, mogu da se slikaju - Jabusele i Musa su dobri al ne mogu sami, plus kao i Hezonja imaju običaj da se pola utakmice ne pojave. Tavares je igrao koliko je mogao al su ga Barsini skakavci na kraju zatukli. Odlična utakmica. Baš mi legla. Namerno sam preskočio ABA2 finale da ne kvarim raspoloženje.
FPLS Posted April 30, 2023 Posted April 30, 2023 Borisa se poigrava s Realom, a ni Jovic uopste nije za staro gvozdje, 5 asista za poluvreme.
kralj Posted May 11, 2023 Posted May 11, 2023 On 2.5.2023. at 14:46, goofs said: Izgleda huligani pretukli Šveda u Rusiji Ja sad tek vidim, otvoren prelom lobanje, koma, jedva mu život spasili.
Recommended Posts