Кристофер Лумумбо Posted June 11, 2021 Posted June 11, 2021 4:0, kako je Sale popisao Mesinu . Titula za Virtus posle 20 godina, ludnica u hali. 2
booyaka Posted June 11, 2021 Posted June 11, 2021 4:0, kako je Sale popisao Mesinu . Titula za Virtus posle 20 godina, ludnica u hali. Nepotrebno takmičenje za Armani.
goofs Posted June 11, 2021 Posted June 11, 2021 Ali kako se napunio teren na kraju, za sekund, ko Bolonja pre dvadeset godina, jbs koronu, jbs Euro, jbs sve
Кристофер Лумумбо Posted June 11, 2021 Posted June 11, 2021 6 minutes ago, booyaka said: 1 hour ago, Кристофер Лумумбо said: 4:0, kako je Sale popisao Mesinu . Titula za Virtus posle 20 godina, ludnica u hali. Nepotrebno takmičenje za Armani. prestani da smaras, leba ti. 2
djeneralche Posted June 12, 2021 Posted June 12, 2021 9 minutes ago, booyaka said: Tako važno takmičenje!? De će im duša Delujes kao neko ko bi pristao da CZ od sada pa zauvek nikada ne osvoji nijedan trofej ako ce igrati Evroligu. Izgleda da imas prave sportske motive kao razlog pracenja omiljenog kluba. Not.
booyaka Posted June 12, 2021 Posted June 12, 2021 Ako bi Zvezda imala EL licencu nije da bi me bolelo uvo za nižerazredna takmičenja, ali bi ih sa mnogo manje tenzije pratio.Meni je cilj kao navijaču da moj klub bude najbolji među najjačim. Kapiram da je većini navijača EL takmičenje višak, meni je ono najvažnije.
Recommended Posts