pbg12345 Posted June 10, 2021 Posted June 10, 2021 +1 kao da je prventsvo italije pa neki trofej uvek bila trecerazredna evropska liga poznato je da se kosarkas igra zbog licenci, a ne zbog titula
goofs Posted June 10, 2021 Posted June 10, 2021 Ma da, miki maus prvenstvo. Vidim ne cimaju se ni cigani u Pasteti, ni Bajern u Nemackoj, CSKA je evo vec nekih 19 godina ne cima u domacoj ligi, sta ce im, imaju licencu. 1
Lord Stef Posted June 10, 2021 Posted June 10, 2021 E, ali oni imaju trenere, a Talijani imaju celavu prevaru, "trenera" koji nije osvojio ni tri medalje na najvecim talmicenjima.
booyaka Posted June 10, 2021 Posted June 10, 2021 Osvojili su Palakanestro toliko puta, a vrlo rado će pomoći kampanji "Virtus u EL" koja se propagira poslednje dve godine koliko god mogu, kad već ovi ne mogu preko EC to da izbore.
Filozof manijak Posted June 10, 2021 Posted June 10, 2021 Meni je ljudski um jako zanimljiva igračka. Svašta će iskontruisati ne bi li verifikovao svoje zablude
SNARC Posted June 10, 2021 Posted June 10, 2021 56 minutes ago, booyaka said: Osvojili su Palakanestro toliko puta, a vrlo rado će pomoći kampanji "Virtus u EL" koja se propagira poslednje dve godine koliko god mogu, kad već ovi ne mogu preko EC to da izbore. Ako si vec ovoliko dobar sa Djordjom..de leba ti budi srce pa ga pitaj, imam neku kosulju, sjebao sam dugmad pa mi treba jos rezervnih, da ne prisivam divce, greota je.
theanswer Posted June 10, 2021 Posted June 10, 2021 Mesina opšte poznati gubitnik u svetu košarke, obožava čovek da izgubi pogotovo da ga neko u Italiji dobije 4:0.
omiljeni Posted June 10, 2021 Posted June 10, 2021 iskreno, ja isto nisam baš fan playoff košarke. To ti je kao na Olimpijskim Igrama, bude baš malo učesnika i onda pobediš 2-3 utakmice i eto te u medaljama. Ono, koja je poenta takvog takmičenja?! Za mene je prava košarka kad je regularni deo sezone, tu se proliva znoj i krv i suze. OI produžiti da traju pola godine, a playoff serije da se igraju u best of 40 ili 50, a do tad je meni šampion samo onaj ko delje u round robin
booyaka Posted June 10, 2021 Posted June 10, 2021 Svaki igrač, trener gubi motivaciju s godinama. Pogotovo ako si već nešto osvojio x puta. Nije ni Mesina izuzetak, još dodati tome i nacionalni interes da budu 2 italijanska kluba u EL i dođemo do ovakvog rezultata. 1
theanswer Posted June 10, 2021 Posted June 10, 2021 Ključno pitanje je u stvari da li ti stvarno veruješ u ovo što pišeš..
booyaka Posted June 10, 2021 Posted June 10, 2021 Samo treba upotrebiti elementarnu logiku: koliko je realno da F4 učesnik gubi od wannabe EC finalist tako glatko? Pritom, ni ovogodišnji rezultat u EC Virtusa ne sprečava Đordija da ih spominje kao potencijalnog učesnika u EL. Palakanestro je nekad nešto značio, sada trenutno veći takmičarski značaj ima ABA liga, jer njen trofej nešto donosi, a italijansko prvenstvo ama baš ništa, sem kao nekog prestiža, a za to Mesinu baš briga, nema šta on bilo kome da dokazuje. Za razliku od suprotne strane, koja razmišlja po principu daj šta daš.
FPLS Posted June 10, 2021 Posted June 10, 2021 Ma uzima to Armani, 3-0 je kao nacrtano za Saloa da prospe
Кристофер Лумумбо Posted June 10, 2021 Posted June 10, 2021 Ignorisite buljagu, molim vas. Gledao sam prve dve, odlicno je igrao Virtus. Teo je bio ubedljivo najbolji igrac na terenu. U prvoj su vodioi 20 razlike i zamalo prosuli prednost na kraju. 1
booyaka Posted June 10, 2021 Posted June 10, 2021 Ovo su grafikoni koji pokazuju kretanje rezultata u sve tri utakmice.Armani je bio u prvoj utakmici u vođstvu 4 minuta i 5 sekundi, u drugoj rekordnih 11 minuta i 25 sekundi, a u trećoj čitavih 2 minuta i 44 sekunde.Stvarno odlična igra.
Borca Posted June 10, 2021 Posted June 10, 2021 Kad se prica o finalnoj seriji u Italiji Vesti iz BiH Quote Igokea, Sparsi i Borac izbačeni su iz prve lige BiH pošto su bojkotovali Fajnal-for.
Recommended Posts