Jump to content

Evropske kosarkaske lige: Spanska, Italijanska, Grcka itd

Featured Replies

Manje nego sto su se usrali igraci Albe.

Gde je Petovic da vidi kako je Stime poremetio poslednji sut Ertela ^_^

• 2 weeks later...

odlična utakmica tofaš- fener

nerešeno, 3. četvrtina

u tofašu igra micić

Totalni krah Repeše. nije da nije očekivano

Izgledalo je u jednom trenutku u toku sezone da će možda da će možda to da liči na nešto, ali kratko je trajalo

Dok je Simon još nešto igrao. Ovo u italijanskom PO je debakl, poslednja tri meča (pobeda i dva poraza) su "vođena" na identičan način, Repeša sa rukama u džepovima ili na leđima i svi igraju 1-na-1 pa ako prođe, prođe. Očito je i on računao da je već otpušten pa se u skladu sa tim i ponašao.

e moj bešiktaš.šta su izgubili..

Belosevicu se bas zalomilo ove godine. Kriminalna odluka sudija na 7 sekundi pre kraja u mecu za finale VTB lige i odlazak u Evroligu i cao Zenit.

Lepo videti da su Efesova divljacka kosarka i Perasovo tetkasto vodjenje doziveli cist debakl.

evo, zavrsava se jos jedna sezona a vladimir stimac je ponovo NAJEFIKASNIJI rol igrac u evropi. ne jedan od, ne top 10, vec sam samcat sedi na troniu. ljubim mu zlatne ruke i slonovski kurac.

evo, zavrsava se jos jedna sezona a vladimir stimac je ponovo NAJEFIKASNIJI rol igrac u evropi. ne jedan od, ne top 10, vec sam samcat sedi na troniu. ljubim mu zlatne ruke i slonovski kurac.

Sinoc 20 poena i 11 skokova protiv Judoa koji se sprdao s protivnickim centrima na F4 Evrolige. :s_w:

pao osvojio titulu.valda.prekinuli navijači olimpijakosa utakmicu na dva minuta do kraja.

oli nije mogao vola da pogodi.printezis je šutirao 1 od 14.

Posteno. U prvoj se Olimpijakos jedva iscupao, u drugoj razvaljen.

U obe pobede se Olimpijakos provukao, gubili su 53-60 u finišu treće i nekako pobedili 64-62.

Da li će pre sudije doneti Feneru tu titulu ili će ih neko skratiti za glavu pre toga?

Koliko je losa Realova centarska linija... Ne mogu nista da odbrane, ne mogu da uhvate, u napadu ne postoje. Ajon se posebno istice, samo u trecoj je napravio bar minus deset svojim potezima.