September 22, 20168 yr Danas na Areni Zadar-Darušafaka i Fener-Kuban. Igraju još i Cedevita i Budućnost u Zadru. Za vikend još i ovaj turnir gde CZT igra na Kritu i španski superkup. Nas da prenose iz hale sportova to im malo teže ide, mogu se čuti disonantni tonovi u lajvu. Edited September 22, 20168 yr by theanswer
September 22, 20168 yr Jos samo da nam kazes kad je neka nasa televizija prenosila prijateljsku tekmu a da nije u sklopu nekog turnira.
September 22, 20168 yr Jos samo da nam kazes kad je neka nasa televizija prenosila prijateljsku tekmu a da nije u sklopu nekog turnira. Kakva razlika ubilo se dal je turnir ili prijateljska. Zvezdu u fudbalu na pripremama zato jesu x puta. I Arena i SK. A i logika ti je ako se nešto nikad nije radilo ajde da se ne radi nikad :D Mada to i nije bila moja poenta, više sam ubacio uzgred.
September 22, 20168 yr Fudbal je jedno ovde pricamo o kosarci, smara to vase kukanje eto Zvezdu prenose sa turnira gde igraju EL ekipe a nas nece da prenose protiv jebenog Antverpena o kome smo culi samo zato sto je Dika Stojanovic presao tamo iz Zvezde.
September 23, 20168 yr Superkup Spanije veceras. Prenosi na Areni. Prvo Laboral protiv Gran Kanarije. A onda u pola 10 Real- Barsa. Jedva cekam da vidim kako ce Laboral izgledati ove sezone. Mada, veceras verovatno bez Bargsa i Buboe. Makar da vidimo Larkina.
September 23, 20168 yr Ladno prenose spanski superkup umjesto da daju reprizu Partizan - Prokom Trefl... Edited September 23, 20168 yr by MiddleClass
September 23, 20168 yr Čekam da moderacija izbriše ovaj post kao što je moj ali avaj slaba vajda, midlovi i yolovi komentari visokointeligentne prirode ne završe u recycle binu često.
September 23, 20168 yr Gle čuda, Rajs izdominirao protiv Reala. Doktorski. Dončić povredio zglob čini se. Smanjiti Navaru minute i biće ova Barsa super ekipa. Edited September 23, 20168 yr by theanswer