June 6, 201014 yr ako obratite pažnju na usporeni snimak, videćete da je pljuvanju prethodio teov udarac pesnicom u stomak:http://www.youtube.com/watch?v=4UrYbd3vXug&feature=player_embedded14. sekunda klipa.
June 6, 201014 yr Ova prica nema veze sa klubastvom. Ovaj ga je pljunuo. To je za svaku osudu. Teo mu vraca udarcem u glavu, takodje za osudu.. Ne vidim kako se bilo koji takav potez moze opravdavati.pa ima ako se posmatra kao neprekinuti lanac dogadjaja. obe stvari jesu za osudu, ali nije isto ako se desi ovo sto se desilo ili ako diamantidis pljune teodosica, a teo vrati recimo kalatesu. a sve ovo je izgubilo svaki smisao.i jedni i drugi su potpuno pogubljeni Edited June 6, 201014 yr by Evropejac
June 6, 201014 yr Opet sranje! Koja je svrha da se ovo vise igravidis kako je ovaj put mnogo elegantnije napravio faul. :Dgrcka liga je sranje
June 6, 201014 yr vidis kako je ovaj put mnogo elegantnije napravio faul. :Dgrcka liga je sranjeTaman da "shapne" navijacima , da se i oni pridruze divljanju ... Sve u svemu razocarao me u ovoj finalnoj seriji , kako igracki tako i ponashanjem ...
June 6, 201014 yr Kad se samo setim da mi je ovaj Olympiacos nekad (90-ih) bio simpatican klub i da sam doneo njihovu majicu sa letovanja da bih je nosio na basketu...