johnnioza Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 ako obratite pažnju na usporeni snimak, videćete da je pljuvanju prethodio teov udarac pesnicom u stomak:http://www.youtube.com/watch?v=4UrYbd3vXug&feature=player_embedded14. sekunda klipa.
SNARC Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Oly je skok ostavio u svlacionici..mega sevanje paje za hvatanje lopte u odbrani..
Malvo Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 (edited) Ova prica nema veze sa klubastvom. Ovaj ga je pljunuo. To je za svaku osudu. Teo mu vraca udarcem u glavu, takodje za osudu.. Ne vidim kako se bilo koji takav potez moze opravdavati.pa ima ako se posmatra kao neprekinuti lanac dogadjaja. obe stvari jesu za osudu, ali nije isto ako se desi ovo sto se desilo ili ako diamantidis pljune teodosica, a teo vrati recimo kalatesu. a sve ovo je izgubilo svaki smisao.i jedni i drugi su potpuno pogubljeni Edited June 6, 2010 by Evropejac
Fins fleet Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Batist. Majstor.Pao ipak ima bez sumnje najjaci centarski par u Evropi.
Кристофер Лумумбо Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Opet sranje! Koja je svrha da se ovo vise igravidis kako je ovaj put mnogo elegantnije napravio faul. :Dgrcka liga je sranje
Geo Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 vidis kako je ovaj put mnogo elegantnije napravio faul. :Dgrcka liga je sranjeTaman da "shapne" navijacima , da se i oni pridruze divljanju ... Sve u svemu razocarao me u ovoj finalnoj seriji , kako igracki tako i ponashanjem ...
Sandens Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Kad se samo setim da mi je ovaj Olympiacos nekad (90-ih) bio simpatican klub i da sam doneo njihovu majicu sa letovanja da bih je nosio na basketu...
Recommended Posts