Joe D Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 nece taj vise tamo gde ima lazica za potencijalnog protivnika
Segundo Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 (edited) Gledao večeras drugo poluvreme Neptunas - Armani. Žali Bože kako Repeši igra ekipa, a onakve igrače ima u rosteru. Od dobijene utakmice napravise da jedva dobiju sekund pre kraja. Sta reci kada ekipa kompletnu 4/4 ne da ni jedan koš iz igre!? Jenkins nema nikakvu ulogu i dalje, stoji u ćošku od momenta kada predje pola. Macvan malo i slabo odigrao drugo, par nekih gluposti imao. Odmah potom gledao celu Limož - Valencia. Zanimljiva tekma, dosta tempa. Dule ima dosta dobrih igrača, atletski mogu dobro da peglaju, Westerman odigrao brutalnu 4/4, McCalleb veoma dobar, mada daleko od nekadašnjeg Boa. Španci stigli 12 razlike, rudarili 2. i 3. četvrtinu, poveli, a onda dobili po guzici 15:0 bukvalno za 2 minuta. Trznuli se još jednom, ali trojkom Lea su potonuli i na kraju ih samleli 20 razlike. Edit: zapravo je i Bo odigrao odličnu utakmicu, imao 15 poena, čini mi se, ali mi je valjda ostao u sećanju iz one Partizanove sezone kada je igrao ludacki, pa povlačim pogrešnu paralelu. [emoji4] Sent from my SM-G900F using Tapatalk Edited January 26, 2016 by Segundo
Have_Fun Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 Amerikanac Brian Williams, bivši košarkaš Jacksonville Statea stigao je na probu u redove Splita. Ništa neuobičajeno u svijetu košarke, ali jest neuobičajeno da je 23-godišnji tamnoputi košarkaš rodom iz New Yorka na probu stigao iz SAD-a o svom trošku. Platio je sebi zrakoplovnu kartu iz SAD-a do Europe, ravno do - Splita. http://www.slobodnadalmacija.hr/sport/kosarka/clanak/id/302616/brian-williams-platio-sam-sebi-put-od-amerike-do-splita-ovdje-zelim-igrati inace Split je trenutno 2. u hrvatskoj A1 ligi :) mada ima utakmicu vise od Kvarnera U svakom slucaju ne bi trebalo da bude problema da udju u Ligu za prvaka
Calavera Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 (edited) jebote, kako pokrase bilbao. Edited February 18, 2016 by Calavera
bradilko Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 (edited) Au sta dosudi ovaj za barsu. prodao dolmen loptu ispadose katalonci Edited February 18, 2016 by bradilko
Jimmy Kowalski Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 (edited) A Bogdan Feneru.. Edited February 21, 2016 by Jimmy Kowalski
Zli Gli Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 Real se prosecnom igrom dugo nudio Kanariji u finalu ali ovi nista zivo nisu pogodili i pred kraj laganih 10ak razlike, steta. Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
goofs Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 Bebicetm Mislim da je ovo Bogdanu treci game-winner ove sezone, jednom je dao ono s pola, jednom prikucao nekome u EL (mislim da je bio Himki). Muda.
bradilko Posted February 27, 2016 Posted February 27, 2016 (edited) guler car! odlicna tekma fener-galata steve nash gost Edited February 27, 2016 by bradilko
clever bastard Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 Kakva utakmica u Valensiji :hail: Ljulj
darkonet Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 hahahaah upravo pisem Ljulj izjednacio na 92:92 3,9 sekundi do kraja, Valencija na 1,3 uspeva da povede 94:92 i Ljulj trojku ubacuje preko celog terena koja ulazi kao kap za pobedu ludnica jbt
Recommended Posts