Jump to content
IGNORED

Evropske kosarkaske lige: Spanska, Italijanska, Grcka itd

BarryWhite

Recommended Posts

Posted

nece taj vise tamo gde ima lazica za potencijalnog protivnika

Posted (edited)

Gledao večeras drugo poluvreme Neptunas - Armani. Žali Bože kako Repeši igra ekipa, a onakve igrače ima u rosteru. Od dobijene utakmice napravise da jedva dobiju sekund pre kraja. Sta reci kada ekipa kompletnu 4/4 ne da ni jedan koš iz igre!? Jenkins nema nikakvu ulogu i dalje, stoji u ćošku od momenta kada predje pola. Macvan malo i slabo odigrao drugo, par nekih gluposti imao.

Odmah potom gledao celu Limož - Valencia. Zanimljiva tekma, dosta tempa. Dule ima dosta dobrih igrača, atletski mogu dobro da peglaju, Westerman odigrao brutalnu 4/4, McCalleb veoma dobar, mada daleko od nekadašnjeg Boa. Španci stigli 12 razlike, rudarili 2. i 3. četvrtinu, poveli, a onda dobili po guzici 15:0 bukvalno za 2 minuta. Trznuli se još jednom, ali trojkom Lea su potonuli i na kraju ih samleli 20 razlike.

Edit: zapravo je i Bo odigrao odličnu utakmicu, imao 15 poena, čini mi se, ali mi je valjda ostao u sećanju iz one Partizanove sezone kada je igrao ludacki, pa povlačim pogrešnu paralelu. [emoji4]

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Edited by Segundo
  • 4 weeks later...
Posted
Amerikanac Brian Williams, bivši košarkaš Jacksonville Statea stigao je na probu u redove Splita. Ništa neuobičajeno u svijetu košarke, ali jest neuobičajeno da je 23-godišnji tamnoputi košarkaš rodom iz New Yorka na probu stigao iz SAD-a o svom trošku. Platio je sebi zrakoplovnu kartu iz SAD-a do Europe, ravno do - Splita.

http://www.slobodnadalmacija.hr/sport/kosarka/clanak/id/302616/brian-williams-platio-sam-sebi-put-od-amerike-do-splita-ovdje-zelim-igrati

inace Split je trenutno 2. u hrvatskoj A1 ligi :)

mada ima utakmicu vise od Kvarnera

U svakom slucaju ne bi trebalo da bude problema da udju u Ligu za prvaka

Posted (edited)

jebote, kako pokrase bilbao.

Edited by Calavera
Posted (edited)

Au sta dosudi ovaj za barsu.

prodao dolmen loptu

ispadose katalonci

Edited by bradilko
Posted (edited)

A Bogdan Feneru..

CbwjVmmW8AM3RF2.jpg

Edited by Jimmy Kowalski
Posted

Real se prosecnom igrom dugo nudio Kanariji u finalu ali ovi nista zivo nisu pogodili i pred kraj laganih 10ak razlike, steta.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Posted

Bebicetm

Mislim da je ovo Bogdanu treci game-winner ove sezone, jednom je dao ono s pola, jednom prikucao nekome u EL (mislim da je bio Himki). Muda.

Posted (edited)

guler car!

odlicna tekma 

fener-galata

steve nash gost

Edited by bradilko
Posted

Kakva utakmica u Valensiji :Hail: :hail: :Hail:

Ljulj :pera:

Posted

hahahaah upravo pisem

Ljulj izjednacio na 92:92 3,9 sekundi do kraja, Valencija na 1,3 uspeva da povede 94:92 i Ljulj trojku ubacuje preko celog terena koja ulazi kao kap za pobedu

ludnica jbt