January 4, 20169 yr od 45. sekunde, siri strah kao nekad majkl. https://www.youtube.com/watch?v=RKNUH36xOiU
January 8, 20169 yr Ma jasno, ali me cudi da je bez kluba jer je dobar igrac. Plus ni njemu ne odgovara pauza od jedne sezone ni igracki ni finansijski. Moze li sad da potpise za bilo koji EL klub? Znam da je licenciranje za top 16 zavrseno, ali da li to vazi i za igrace bez ugovora?
January 8, 20169 yr Mislim da je moguca registracija i sad, s tim sto igrac stice pravo nastupa u EL tek od 8. kola, kao Pavlovic onomad posle prvog pecanja. :D
January 11, 20169 yr Ko je broj 6 u ovom Usaku? Covek jebe, ne vadi. Kako sam napisao, raspao se i on a i svi ostali, usrali se kao Zvezda otprilike. Edited January 11, 20169 yr by Zli Gli
January 24, 20169 yr Dva samoubistva Valencije u Barceloni, na kraju regularnog dela i na kraju produžetka, ali drugi ipak nije uspeo Ostaju 100% posle prvog dela Edited January 24, 20169 yr by levi
January 24, 20169 yr U produžetku su branili 4 poena u poslednjem napadu i uspeli da prime trojku i faul ^_^ ali su naknadno utvrdili da je pipnuo liniju za 3, pa su se izvukli
January 26, 20169 yr Mediji kažu da se Ćelavom drma stolica i da se sprema Šilbovanjetm Pavlovića i Kuzmića.