Кристофер Лумумбо Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 CSKA u finalu zaustavio Himki na 5 poena u 1/4 i ukupno 22 poena u prvom poluvremenu.toliko je barsa dala partizanu u 1. poluvremenu
crtamOrasi Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 pa i cska se nije proslavio sa 29 u prvom. nego, igra se u madridu. real vodi protiv taua kahe 47-39 na poluvremenu.
Geo Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 (edited) Mislio sam da u ovogodisnjem Realu vishe nista ne moze da me iznenadi ,ali me je razuverio Rejes koji je postao najbolji trojkash ekipe i ujedno igrac koji najvishe sutira iza 6,25 p.s.Real lagano pobedjuje , odnosno privodi utakmicu kraju ... Edited June 4, 2010 by Geograf
MeanM@ Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Pljunuo je u njegovom pravcu.Stvarno sramota od sudjenja. Videla se 1 tendencija. Bez zajebencije. http://www.youtube.com/watch?v=tmer8zKb_UUAli Jasikevicius...pijaca bato
Geo Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Real ce uzeti tituluMozda sledece godine ... ovu su upravo zavrsili ...
Timmy Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 E jeste mudonje, svaka cast. Sacekali da se zavrsi tekma, pa postadoste vickasti prognozeri..Ja volem da prognoziram unapred, pa sto najcesce i promasim nema veze :)
Joe D Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Nekako su predvidive te tvoje prognoze. Prognozirao si da ce PAO u f8, prognozirao si da ce Real u f4, da ce CSKA u finale, pa sad da ce Real da uzme titulu. Nesto ti slabo ide uvidjanje koja je daleko najjaca ekipa u Evropi ove godine.
Geo Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 E jeste mudonje, svaka cast. Sacekali da se zavrsi tekma, pa postadoste vickasti prognozeri..Ja volem da prognoziram unapred, pa sto najcesce i promasim nema veze :)Ma samo sam konstatovao da su ispali , nista maliciozno sa moje strane ... Barsa je toliko dominantna ove godine da ne treba nikakva hrabrost za prognozu ...
Timmy Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Nekako su predvidive te tvoje prognoze. Prognozirao si da ce PAO u f8, prognozirao si da ce Real u f4, da ce CSKA u finale, pa sad da ce Real da uzme titulu. Nesto ti slabo ide uvidjanje koja je daleko najjaca ekipa u Evropi ove godine.Da. To sam vec objasnjavao. Jasno je da je Barca jaka ko crna zemlja. Ja sam ocekivao da ce imati bar 1 pad forme tokom sezone i da ce negde kiksnuti. Nisam bio u pravu i 1 veliki za tim Barce ove sezone. Jebali su kevu od prvog do zadnjeg meca. Ostaje im jos finale sa TAU, pa je bolje da to ne prognoziram :PA lepo je sto pazljivo pratis moje pisanje ovde. Pocastvovan sam Geografe, nemamo problem naravno
SNARC Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Picvajz u dvorani koja (ironicno) nosi naziv mira i prijateljstva..navijaci osuli pljusak raznoraznih predmeta prilikom okupljanja igraca Panatinaikosa na centru terena pred pocetak meca..veliko je pitanje hoce li se tekma uopste odigrati
Timmy Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 19:12 za Oly posle 1/4Na pocetku druge Tepic i Teo se cuvaju. Tepa trojku, skok i iznudjen faul19:17
Calavera Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Pao vodi 38:32 na poluvremenu. Batiste je car, Teo nista ne moze da ubode, itd.
SNARC Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Sudije ce ovde morati da uzmu stvar u svoje ruke i nekako dovedu Gavrimunjakos do pobede..ne mogu da zamislim sta bi se sve desilo da PAO ovde pobedi..gde bi im dodelili trofej,u svlacionici?
Recommended Posts