Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Evropske košarkaške lige: španska, italijanska, grčka itd

Featured Replies

Izgleda ce Spahija uzeti Caja Laboral :isuse:
Ipak Zan Tabak. Gde su njega iskopali?
  • Replies 3.8k
  • Views 351.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

A? Zan fakin Tabak trener? Gospode...

zar nisu bili u pregovorima sa Karijem? Usrecice se sa Tabakom

Tabak je bio trener u Poljskoj. Kako su ga se setili, ne znam. Verovatno preko Huventuda

Kakve veze ima Huventud? Mozda ga je Dusko preporucio, bivsi saigraci, i to.

Apeliram na Teachera neka pod mus uvede smajli Žan Tabak na forum.Njime možete iskazivati emocije nenadane sreće, neočekivanog i ničim zasluženog uspjeha, rođenja pod sretnom zvijezdom, prosto i narodski rečeno "user".Dakle, Žan Tabak, imenom i prezimenom, je čovjek koji ima 3 uzastopna naslova Evropskog prvaka, ima srebro sa OI u Barceloni 92-e, ima NBA naslov , 2 naslova YU prvaka, 2 naslova YU kupa, ima i prilično nebitnu postigračku apanažu na klupi jednog Real Madrida u svojstvu pomoćnog trenera 3 sezone za redom i .... sigurnio sam zaboravio još nešto.... na pamet mi pada Cajasol Sevilla i Poljska.Ko se može podičiti ovakvom biogafijom? I kladim se da na ikoji pomen svih tih trofeja i klubova ne bi ste prvo pomislili na Žana Tabaka. :lol:zan-tabak.jpg

Edited by Mister No

Ja sam ga zadnji put gledao, kao trenera, na tekmi Trefl-Galata, izgubili su 30 razlike kući i delovali kao banda na terenu. Ok, jaka je Galata za njih, al opet mi je to bilo previše...

Rafal Juc@rafjucHad an opportunity to watch Trefl Sopot's closed practice and all I can say is that Zan Tabak is really good coach.Tvit mator tri dana.

Sere te kao Zana Tapka :)Mozda ce Kari u Cedevitu ondaK..nece Tedeski zaliti paraza sansu da udje u top16 ili igra EL i sledece sezone.

Sere te kao Zana Tapka :)Mozda ce Kari u Cedevitu ondaK..nece Tedeski zaliti paraza sansu da udje u top16 ili igra EL i sledece sezone.
samo nam to fali.

Nikola Jankovic ima 15 i 8 protiv Buducnosti. Da je ostao kod nas, procenili bismo da je nespreman i morao bi da se zadovolji treniranjem sa iskusnim Markovicem i Vasilicem.

Edited by Joe D

ima srece sto je upao u ekipu koja skoro da nema krstenog pf/c, pa ima prostora da igra.

• Author

Sarloa je raspad, gledao sam veci deo meca protiv Bilbaa. Tad je Jankovic usao na -18 u trecoj cetvrtini a koliko vidim juce nije bilo u sastavu Alena Derika koji im je starter na PF i u prva dva kola je imao prosecno 17 poena po mecu pa je verovatno zato igrao ovoliko. Sarloa ima skor 0-3 uz dva poraza na domacem parketu i moguce je da ce zavrsiti takmicenje u evropi bez pobede.Uglavnom za Jankovica je ovo na kraju dobra prlika jer ce dobijati minute.

Koji je bog Jimmy Baron, ubacio bi frizider iz horoga u kos.Zao mi je sto nisam gledao kako Stime pokazuje bludniku gde mu je mesto.

Edited by Joe D

• Author

Kari izgleda preuzima Bajern.