February 22Feb 22 On 21. 2. 2026. at 20:20, sigurnost said:Samoubistvo Valensije iz zasede.Baskonija će da osveti nejač
February 22Feb 22 Kakvu sezonu ima TLC. Ne pita ko je sa druge strane, rešeta svakog.I Forrest odigrao top. Vukao neke povrede, nije mnogo ni igrao ove sezone, ali ocigledno odlican igrac.edit: @levi brzie2: naravno da su mi iste stvari prosle kroz glavu za oba igraca 😄 Edited February 22Feb 22 by Segundo
February 22Feb 22 Selektoru Srbije stoti put nepravda nanijeta. Tako mlad, a vec ne zna da se kontrolise
February 22Feb 22 1 hour ago, Segundo said:I Forrest odigrao top. Vukao neke povrede, nije mnogo ni igrao ove sezone, ali ocigledno odlican igrac.Forest MVP bez pogođene trojke na turniru, 0/4 ukupno na tri utakmicekidao bi nam živce
March 9Mar 9 🗣️ Olympiacos coach Giorgos Bartzokas spoke on the war in the Middle East:"Obviously, some great leaders of countries don’t think the same way as regular folks because wars are usually fought because of financial interests. Right? So human souls are becoming sacrifices for financial interests. Children, and non-combatants"Off court Barcokas ima veliki plus.
March 30Mar 30 Jel gledao neko grcki derbi? Videh samo da Ataman opet place, sta reci o Oly, imaju Wokapa i Dorsija, kakve veze oni imaju sa Grckom, a igraju za reprezentaciju.Lik je stvarno odlepio 😂
March 30Mar 30 15 minutes ago, Segundo said: imaju Wokapa i Dorsija, kakve veze oni imaju sa Grckom, a igraju za reprezentaciju.Dorsey ima grčko državljanstvo po majci koja je grčkog porekla.
March 30Mar 30 7 minutes ago, alkibijad said:Dorsey ima grčko državljanstvo po majci koja je grčkog porekla.Znam ja to, nego sam interpretirao Atamanove reci.Nisam uspeo da skapiram sta je hteo da kaze tacno, nesto u fazonu kako 2 naturalizovana mogu da igraju za Grcku. Ovde mogu. I Vezenkov koji igra za Bugarsku. To je 3. Plus sudije.Nesto tog tipa.
March 30Mar 30 Pa mora da kuka da skrene paznju kad ih Oli rastavlja gde god ih sretne. Ljubimac grobara Lesor opet pronadjen retardiran i to tako sto je u koskanju izmedju Nana i Dorsija ulete u guzvu i namerno pocepao Dorsiju dres
May 10May 10 gledao partizan vs bosna i sad gledam valensija vs baskonija.kakva razlika. spanci igraju svemirwki basket. 5 puta brzi. gledam i ovo sa isvodjenjem auta. sve to ubrzava igru. nekad smo mi smisljali modifikacije kosarke a sad to rade spanci. mi smo prdnuli u cabar
May 10May 10 Valensija u sredu igra petu odlučujuću sa PAO i nikom u ACB ne pada na pamet da im odloži tekmu i to sa Baskonijom. Samo kažem...