žaro Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Imam gitaru kuci x godina, i tek pre 2 meseca krenuh da ucim... jbg nije lako...
sherman Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Imam gitaru kuci x godina, i tek pre 2 meseca krenuh da ucim... jbg nije lako...nije ni tesko....mislim da je gitaru najlakse nauciti sviram sve po malo
elle Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 vid sad! sve po maloti da se usredsredish and fokusiras na kolko oces (demokracki) instrumenata i da vezbas redovnosvaki dan po malo, uchinkovitije je od sporadicnog navaljivanja na nstrument/e; docim je bolje po vise, al svaki dan.jeste, ja sviram i poducavam i mora da se vezba i da se voli da se vezba. klavir i pevanje, a pm na tu temu ne primam.( ko je milka trnina, o tome necu sada)
Dr Kosh Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Imam gitaru kuci x godina, i tek pre 2 meseca krenuh da ucim... jbg nije lako...sviram gitaru x godina, poceo kod pok. profesora Jose Kovacha savladavanjem najpre NOB ciklusa, pa evoluirao na Srem-Banat-Backa ciklus, magistrirao na Ajde Kato ajde zlato, spec. studije na Divan je kiceni Srem, dokt. Pred Senkinom kucom.onda sam napravio jedno 5.godisnju pauzu, kupio akust. Fendera i krenuo iz pocetka.
sherman Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 jeste, ja sviram i poducavam i mora da se vezba i da se voli da se vezba. klavir i pevanje, a pm na tu temu ne primam.posto niko nista ne svira, ja bi nesto tebe priupitaokao pevam po malo, a nemam nikakvu muzicku i to...cuo sam da je disanje vrlo bitno i da se i to vezba, pa ako te ne mrzi napisi nesto o tome
אַף אֶחָד Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 ne. ali bih jako rado nesto ucio sad pod stare dane. ovde imam par holandeza koji me nagovaraju/ohrabruju/podrzavaju. samo bojim se da sam izgubljen slucaj... :( elle, sestro, reci mi, ima li meni spasa?
Kelt Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 (edited) posto niko nista ne svira, ja bi nesto tebe priupitaokao pevam po malo, a nemam nikakvu muzicku i to...cuo sam da je disanje vrlo bitno i da se i to vezba, pa ako te ne mrzi napisi nesto o tomepitaj i Ameliju (sad će da me ucmeka) Edited October 16, 2007 by Kelt
alberto.ascari Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 (edited) Svirao sam godinama dok nisam okačio o klin a ovu poslednju (nije kao na slici, bila je crvena, malo budžena i bez pragova) mi ukrali mangupi. Edited October 17, 2007 by alberto.ascari
alberto.ascari Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 alberto, ja sam dosla tebe da prosim. :D ...tu lejt bejbi
Amelija Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 pitaj i Ameliju (sad će da me ucmeka)ma neće da te cmeka, nego ne bih umela na forumu ispričati ništa pametno na temuukratko: jeste, važno je disanje, i još štoštainače ja pevam (ukoliko se to računa u instrument), i malo klavirišemrazmišljala da bi bilo dobro naučiti svirati i gitaru, al nešto nikako da dođe na redmožda jednog dana...
kgmr Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 ne. ali bih jako rado nesto ucio sad pod stare dane. ovde imam par holandeza koji me nagovaraju/ohrabruju/podrzavaju. samo bojim se da sam izgubljen slucaj... :( elle, sestro, reci mi, ima li meni spasa?znace ona, ali mislim da ima, ako je bilo i za mene. u proslom zivotu sam svirala gitaru. a sad bih volela da naucim da pevam, al' me stid.
ToniAdams Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 a sad bih volela da naucim da pevam, al' me stid.al' je dobra kinta.pa ti vidi!
sta dalje Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 (edited) Imam gitaru kuci x godina, i tek pre 2 meseca krenuh da ucim... jbg nije lako...nije lako. ja kao fol ucila kad bejah mala i to prilican broj godina, a sad da me pitas ne bih znala ni do-re-mi-fa-sol... da ubodem. pre toga malo klavirisala (postojao klavir vec u kuci, ali ja kao bila mali buntovnik pa insitirala da mi kupe gitaru). sad ne znam ni jedno ni drugo <_< .al secam se da mi je solfedjo dobro isao. Edited October 19, 2007 by sta dalje
Recommended Posts