jms_uk Posted October 1, 2020 Author Posted October 1, 2020 Mozda je moglo i na "film is not dead' temu - pazario sve ovo (plus jos neke sitnice koje nisu na slici) danas za 50 kinti Nije sve u najboljem stanju, ali vecina radi ok, ukljucujuci i najvrednije stvari (tri od cetiri objektiva).
namenski Posted October 1, 2020 Posted October 1, 2020 @jms_uk ovo dvooki u levom gornjem uglu su? Ne mogu dobro da vidim, ali sam se, videvsi ih, setio 1 masine nad masinama - Rolleiflex-a. Cuh tu skoro da su i oni umrli, ubila ih digitalizacija. I njegove varijante za sirotinju, CSSR Flexaret-a...
jms_uk Posted October 1, 2020 Author Posted October 1, 2020 Just now, namenski said: @jms_uk ovo dvooki u levom gornjem uglu su? Ne mogu dobro da vidim, ali sam se, videvsi ih, setio 1 masine nad masinama - Rolleiflex-a. Cuh tu skoro da su i oni umrli, ubila ih digitalizacija. I njegove varijante za sirotinju, CSSR Flexaret-a... Ovo je CCCP sirotinjska varijanta - jedan Ljubitelj i jedan Lomo Lubitel 166
namenski Posted October 1, 2020 Posted October 1, 2020 1 minute ago, jms_uk said: Ovo je CCCP sirotinjska varijanta - jedan Ljubitelj i jedan Lomo Lubitel 166 Jao, da, zaboravio sam Ljubitelja... Inace, podsetio si me i rastuzio sa ovim dvookim: svojevremeno sam bio ponosni vlasnik: Sa sve komada 3 objektiva i genijalno jednostavnim sistemom za zamenu...
namenski Posted October 1, 2020 Posted October 1, 2020 1 minute ago, jms_uk said: Eh, to je vec ozbiljna sprava. Bila. I teska k'o djavo...
jms_uk Posted October 1, 2020 Author Posted October 1, 2020 Just now, namenski said: I teska k'o djavo... Ja se danas iskilavih noseci sve ovo kuci pesice sat vremena/ tri milje...
Caligula Posted October 2, 2020 Posted October 2, 2020 (edited) 15 hours ago, jms_uk said: Mozda je moglo i na "film is not dead' temu - pazario sve ovo (plus jos neke sitnice koje nisu na slici) danas za 50 kinti Nije sve u najboljem stanju, ali vecina radi ok, ukljucujuci i najvrednije stvari (tri od cetiri objektiva). Dzabe. Vidim tu je i Zorki, onda Fed (ako vidim dobro)... m42 objektivi, rasveta sa filterima i zonericom... ono je Yashica gore desno ili mi se cini? Ovo ti je kao poklonjeno. 15 hours ago, namenski said: Jao, da, zaboravio sam Ljubitelja... Inace, podsetio si me i rastuzio sa ovim dvookim: svojevremeno sam bio ponosni vlasnik: Sa sve komada 3 objektiva i genijalno jednostavnim sistemom za zamenu... Uh. Pa gde ti je to sad, pricas o ovome kao o pokojnom. Nije bas lako za unistiti. Inace ja imam Yashicu MAT od tih dvookih, carobne fotke pravi Edited October 2, 2020 by Caligula 2
jms_uk Posted October 2, 2020 Author Posted October 2, 2020 @CaligulaFED 4 i 5, nema ZorkiObjektivi su tri Canon EF ispravni i jedan OM koji nije. Yashica je Fujica GEr. Sent from my iPhone using Tapatalk
Caligula Posted October 2, 2020 Posted October 2, 2020 Imam FEDa, nisam ga jos probao. A Fujuca ako je ispravna vredi sama tih 50 funti.
zorglub Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 TX, jel' ispravan? I koji je to kompakt u sredini što liči na PC35AF? I ono čudo pored TXa?
beyoncé Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 sreda, 18:30 – 20:30, UK stari grad Belgrade Photo Month 2020: “Made of photos” Quote “Made of photos” je tribina na kojoj će biti predstavljeni foto i video projekti sastavljeni od fotografija. https://www.facebook.com/events/1049082592176990/?acontext={"ref"%3A"52"%2C"action_history"%3A"[{\"surface\"%3A\"share_link\"%2C\"mechanism\"%3A\"share_link\"%2C\"extra_data\"%3A{\"invite_link_id\"%3A1471623613027160}}]"} @ caligula mislila sam da su slike iz nekog filma. ili sna
jms_uk Posted October 5, 2020 Author Posted October 5, 2020 (edited) 6 hours ago, zorglub said: TX, jel' ispravan? I koji je to kompakt u sredini što liči na PC35AF? I ono čudo pored TXa? za TX ne znam jos, izgleda da mu zaglavljuje okidac (ovako na prvi pogled). Kompakt u sredini je Minolta AF-E A pored TX-a je Lomo LC-A+ Silver Lake Edited October 5, 2020 by jms_uk 1
Recommended Posts