Jimmy Kowalski Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 Aaa, to. Nisam gledao emisiju, mozda je tu zaista bio neduhovit, ali meni je onaj njegov kao stand-up nastup koji fura vec neko vreme bio sasvim dobar..
kud u maglu Simoviću Posted December 7, 2016 Posted December 7, 2016 Pa mislim humor mu je zamro pre jedno 30 godina. uhhhhjesi ga gledao, mimo nadrealista? dobar je đurara
Kanzas siti zez Posted December 7, 2016 Posted December 7, 2016 Nisam mu gledao ovaj poslednji stand-up, gledao sam ga kad je bio clan zirija u onoj emisiji na Prvoj, tu je pokusavao nekako usiljeno da bude duhovit. Tuzno mi je to delovalo. Inace mi je gotivan lik, zbog toga sam i nesto stroziji prema njemu.
DrIlic Posted August 29, 2017 Posted August 29, 2017 (edited) Jel ovo Anteni malo programa za reprizu pa ubacuje i Prva Life, Prva Crime i Prva Kick? Ajde ova prva dva i mogu da se pretpostave. A Prva Kick? Sta je to? Fight kanal? Edited August 29, 2017 by DrIlic
kud u maglu Simoviću Posted September 13, 2017 Posted September 13, 2017 po xy-niti put možda ima veze sa rebrendiranjem b92, a možda samo sin rasprodaje imovinu oca
Spirit Posted September 13, 2017 Posted September 13, 2017 Ma ovo je samo trol A. Apostolovskog. U Politici razradio temu DJVa kako će CIA da pokupuje grčku tv. Pa sad ako je to relevantan izvor....
kud u maglu Simoviću Posted September 13, 2017 Posted September 13, 2017 će vidimo, već dugo kirjaku to prodaje. možda su se sad stekli uslovi N1, O2, P...
jorma shparga Posted September 13, 2017 Posted September 13, 2017 (edited) Ako ce da ih kupuje tesko da moze jeftinije, tj i prva i b92 su toliko nisko po pitanju rejtinga i shr da bi stvarno morali da se potrude da budu grdji... Edited September 13, 2017 by jorma shparga
kud u maglu Simoviću Posted September 13, 2017 Posted September 13, 2017 (edited) šer tj. rejting nikoga u srbiji ozbiljno ne interesuje već par godina. to je istaljeno, do novog deljenja, a njega će biti kad se pojavi novi krupije pa kkr je za grand dao 500mil$ onomad, oni mlate lovu sbb-om, ovo je samo za rast uticaja Edited September 13, 2017 by kud u maglu Simoviću
hefaca Posted September 13, 2017 Posted September 13, 2017 Da, b92+prva pre nekoliko godina 25% B92+prva sad 10%... Pod istim igracima... Koga briga za pad, isti su igraci...
Frank Pembleton Posted September 14, 2017 Posted September 14, 2017 Ma ovo je samo trol A. Apostolovskog. U Politici razradio temu DJVa kako će CIA da pokupuje grčku tv. Pa sad ako je to relevantan izvor.... Kakvo je ono smece od teksta..Ali zadnji pasus zakiva.... A sto se tice te "koncentracije moci" sve je moguce, ovde je ludilo uzelo maha...
Lezilebovich Posted September 25, 2017 Posted September 25, 2017 Ima neka nova domaća serija na prvoj.Glume uglavnom ovi voditelji-glumci plus Feđa Stojanović i Goncić SNS. elem.... majko mila. Kako je moguće da se pišu onako idiotski dijalozi ? Da li je to neko namerno pisao što neprirodnije ili je to talenat ? Ili google translate neke USA serije ? A onda na to ide sjajna gluma, ali i kako bi glumeli uz ovakav tekst... j-e-z-i-v-o
nisam ja Posted September 25, 2017 Posted September 25, 2017 Jezička nedoumica: Glumeli. Kod mene je glumili.
Lezilebovich Posted September 25, 2017 Posted September 25, 2017 nema baš neke nedoumice, skroz si u pravu. samo ne znam što sam ja tako napisao...
Recommended Posts