Haralampije Posted September 3, 2016 Posted September 3, 2016 Je li se neko od urednika na ovoj Prvoj drogira, pa im u udarnom subotnjem terminu već nekoliko sedmica idu nastavci i varijacije "Ćao inspektore", "Svemirci su krivi za sve" i "Vampiri su među nama". Pa koji im je kurac? Ladno ih boli tuki za sve, kao i bracu sa B92
kud u maglu Simoviću Posted September 3, 2016 Posted September 3, 2016 (edited) izdisaji leta. tv se još uvek ne gleda dovoljno = rejtinzi tanki, tako da se emituje sve što donosi profit. pod uslovom da košta dva dinara e vampiri su od 19 do 21, kad je slaba vajda za uloviti amr(slagalica, dnevnik...). od 21 ide hunger games. to već nije loše Edited September 3, 2016 by kud u maglu Simoviću
Voba Posted September 4, 2016 Posted September 4, 2016 Za novu sezonu najavljuju samo jednu novu seriju i to je to? Exploziv koliko vidim ukinut...
Frank Pembleton Posted September 4, 2016 Posted September 4, 2016 Ne budite nevernici, sad će brejnstorminzi pa kad smisle programsku šemu, ima sve da pršti. Samo da se serveri dobro izoluju na ovoj vrućini, da se ne pregreju hardovi... ....shit has hit the fan...
Kanzas siti zez Posted December 1, 2016 Posted December 1, 2016 Masan Lekic veceras krece u novu sezonu sa Dosijeom. Rekose mi da veceras obradjuje onu tragediju u Zitistu
stoka Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 Masan Lekic veceras krece u novu sezonu sa Dosijeom. Rekose mi da veceras obradjuje onu tragediju u Zitistu Ovo su stvari koje treba da idu u kasnijem terminu i sa visokom uzrasnom granicom ...
Kanzas siti zez Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 Tacno. Posebno ova gde obradjuje masakr. Nisam ljubitelj ovakvih Masanovih epizoda gde opisuje aktuelnu situaciju, ili neku iz skorije proslosti.
Frank Pembleton Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 Ovo su stvari koje treba da idu u kasnijem terminu i sa visokom uzrasnom granicom ...Ma boli ga tuki..
Kanzas siti zez Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 Na Prvoj midzet ima neku novu emisiju, gde se neki komicari tamice u duhovitosti. Zesci transfer blama ovih petnaest minuta koje sam gledao. Midzet, pokojni Branko Djuric Djura i neki stendapovci iz Ben Akibe. Evo i uvrede za sve zene Srbije: "Andjelka Prpic trenutno najduhovitija zena u Srbiji"
Frank Pembleton Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 To ko Pink uvatiš nekog pa ga prošetaj po programskoj šemi... ....shit has hit the fan...
Jimmy Kowalski Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 Na Prvoj midzet ima neku novu emisiju, gde se neki komicari tamice u duhovitosti. Zesci transfer blama ovih petnaest minuta koje sam gledao. Midzet, pokojni Branko Djuric Djura i neki stendapovci iz Ben Akibe. Evo i uvrede za sve zene Srbije: "Andjelka Prpic trenutno najduhovitija zena u Srbiji" ?
Kanzas siti zez Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 Pa mislim humor mu je zamro pre jedno 30 godina. A imao je skec u emisiji, i to ce valjda biti stalni segment emisije.
Recommended Posts