Jump to content
IGNORED

TV Prva

renne

Recommended Posts

Posted

Koji debilizam. Pink pored ovakvih umova nema sanse.

Posted (edited)

7 mec lopti za 25.000 evra :DUzeo baja 25.000 evra :Hail:

Edited by Milosh76
Posted

Sa ovim po gluposti može da se meri jedino još emisija "Ja volim Srbiju" koja se, srećom, više ne emituje na Prvoj. Izgleda kao da je isti idejni tvorac oba projekta ...

Posted (edited)

Sledeca emisija 9. oktobra...Obaranje ruku, pikado, preskakanje guma, testarisanje drva... Ima tu jos sta da se izmisli. Ali 4 sata :isuse:

Edited by Milosh76
Posted

Pobednik nije poklonio 25 somova evra Srbima sa Kosmeta?! Veliko razočarenje ...

Posted

jel zna neko kako je pros'o adam prosle nedelje u dodji na veceru?

Posted

To onaj bradati? Ja gledao 3. deo, kada je kuvala ona lazna Nemica, i posle te epizode je vodio Adam, sa cini mi se, 35 poena.

Posted
PObedio je onaj najmlađi što je kuvao
sto se ti ne prijavis? :D
Posted

jebote, pa ja znam ovog lika što je uzo 25 tisuća. vidim da mu orgijaju sa čestitkama na fb i spominju kalinića, a onda sam i guglao da se uverim da je to on

Posted (edited)

Deo teksta sa sajta Prve:

Tokom celog prenosa od 21h, šou „Izađi na crtu" nije imao konkurenciju. Šou je pratilo preko 2.3 miliona gledalaca, a u samoj završnici takmičenja svaki drugi gledalac je s nestrpljenijem pratio konačni ishod borbe. Šou se našao na prvoj poziciji sa 40.3 odsto udela u gledanosti u ciljoj grupi od 18 do 50 godina starosti i 12.2 odsto rejtinga.
edit: Vidim je ovo vec komentarisano na topiku Gledanos, ali cisto neka ipak ostane pomenuto i ovde. Edited by Bane5