Jump to content
IGNORED

Dresovi

Recommended Posts

Posted
spurshomeaway.jpgSasvim pristojni dresovi. Cela Under Armour prica mi je gotivna, valjda ce uzeti jos timova u skorije vreme...
Posted
jackrodwellteamgbfootball.jpg
Ovo je valjda radila Stella McCartney.
Posted
Da ne bude da pričam u prazno :P A moraću i plavi da nabacim.http://www.ebay.de/itm/Trikot-Fussball-PSG-Paris-Saint-Germain-Nike-Gr-XL-/300718755033?pt=DE_Sport_Fu%C3%9Fball_Fu%C3%9Fball_Fanshop&hash=item46043c0cd9#ht_500wt_1413
Stigao...Jebote, koliko je dobar! Ne smem da pomislim kakav je plavi uživo™! regular_2008psgawayshirt.jpgp.s. u stvarnoj realnosti™, lepši je jedno 10x.
Posted
Novi FiorentininiAxi1KL1CAAAOlDP.jpgSta znam, nista spektakularno, ali daleko bolji od onih prosle sezone, pogotovo od onih zutih :puke:
kakva je ovo fora sa crveno-belim dresom...
Posted (edited)

Mislim zbog grba, crvena i bela boja takodje dominiraju ovim "cvetom", sto je u stvari grb Firence ( http://en.wikipedia.org/wiki/File:FlorenceCoA.svg ). A i imali su crvene kao rezervne u nekim od prethodnih sezona...Videh sad na Wikiju da im je ovo u stvari originalna kombinacija iz 1926, tek posle uveli ljubicastu.

Edited by ducca
Posted

Izgledaju kao da ih gledas na sjebanom teveu.

Posted
kakva je ovo fora sa crveno-belim dresom...
To su chesto bili Fiorentinini dresovi, josh od osnivanja kluba. Zadnji put su i imali prije 10 godina, u sezoni kad su ispali iz lige.
Posted

kako se ja toga ne secam...jel hoce i sada da ispadnu iz lige pa je vracaju? :D

Posted

Ne znam da li hoce, ali moguce da im se ostvari htjeli ne htjeli :D

Posted

Nike je najgori.

Posted
18601o.jpgIz nekog razloga je Minhen 1860 uvek imao dobre dresove, ili sam bar ja gajio iracionalnu afekciju prema istim :unsure: