May 11, 201212 yr Ovo je dres za ženski tim?Ili stolnjak?Liverpoolov je super. Te male i nepoznate marke prave po pravilu daleko ljepse dresove nego ovi Nikei, Adidasi i Kappe. Edited May 11, 201212 yr by gervasius twinkleminkleson
May 11, 201212 yr Liverpoolov je super. Te male i nepoznate marke prave po pravilu daleko ljepse dresove nego ovi Nikei, Adidasi i Kappe.Pa sad, da su mali - nisu, da su nepoznati - jesu, barem meni koji ne pratim lakros i hokej :)Nisu mali jer su potpisali rekordan sponzorski ugovor za PL sa Liverpulom. Veći nego što Najki ima sa MU.
May 12, 201212 yr Stolnjak ili dres? marcmelanderYesterday 10:41 PMLiverpool FC have yet again failed to match Manchester United in the commercial world.Liverpool launch a new kit that is basically just a football kit. Manchester United, forever at the cutting edge of fashion and style, launch a new shirt that, wait for it, doubles as a tablecloth.MUFC 1 Liverpool FC 0. Edited May 12, 201212 yr by Hobbit slayer
May 13, 201212 yr Meni Bazenov odvratan, kineski, da nema sponzora na grudima licio bi na one shapnske "pidzame". A UTD-ov standardno cudan na prvi pogled i onda mi u toku sezone bude sve lepsi i lepsi, mada je to menjanje dresa svake sezone klasicno kenjanje.
May 13, 201212 yr Super je Liverpulov, hvala qrcu da je neko napravio otklon od metroseksualnog kroja, ali ovo: je prelepo