Jump to content

Featured Replies

AskaifTCMAEqodx.jpg

NOT ENOUGH PIXELS

bg_newhomekit2.png

AskaifTCMAEqodx.jpg

Јако добар, пожели човек да га има за разлику од од овог из протекле сезоне.
manchester-united-12-13-home-football-shirt-a.jpg

Ovo je dres za ženski tim?Ili stolnjak?Liverpoolov je super. Te male i nepoznate marke prave po pravilu daleko ljepse dresove nego ovi Nikei, Adidasi i Kappe.

Edited by gervasius twinkleminkleson

e zato se iščekuje zvezdina legea!

Liverpoolov je super. Te male i nepoznate marke prave po pravilu daleko ljepse dresove nego ovi Nikei, Adidasi i Kappe.
Pa sad, da su mali - nisu, da su nepoznati - jesu, barem meni koji ne pratim lakros i hokej :)Nisu mali jer su potpisali rekordan sponzorski ugovor za PL sa Liverpulom. Veći nego što Najki ima sa MU.

Meni se sviđa utd-ov.

Stolnjak ili dres?

Stolnjak. Dres onako.

Stolnjak ili dres?
marcmelanderYesterday 10:41 PMLiverpool FC have yet again failed to match Manchester United in the commercial world.Liverpool launch a new kit that is basically just a football kit. Manchester United, forever at the cutting edge of fashion and style, launch a new shirt that, wait for it, doubles as a tablecloth.MUFC 1 Liverpool FC 0.biggrin.gif

Edited by Hobbit slayer

Meni Bazenov odvratan, kineski, da nema sponzora na grudima licio bi na one shapnske "pidzame". A UTD-ov standardno cudan na prvi pogled i onda mi u toku sezone bude sve lepsi i lepsi, mada je to menjanje dresa svake sezone klasicno kenjanje.

Super je Liverpulov, hvala qrcu da je neko napravio otklon od metroseksualnog kroja, ali ovo:

48239.jpg48241.jpg
je :wub: prelepo
  • Author
leaks.jpgmanchestercity1213umbro.jpgarsenal1213nikeawayfoot.jpg

mancesterov sjajan

Dakle, Nike se bash trudi da napravi sto grdji dres.