Jump to content
IGNORED

Dresovi

Recommended Posts

Sa današnje utakmice, Palermo:87026_news.jpg:isuse: Skoro isto, Barsa:barca.kit.2009.away.450px.jpgZvanično pojašnjenje boje: The new AWAY jersey is a bright mango (evoking the Mediterranean Sea) :blink::isuse: S druge strane, ova man utd kombinacija mi je bila super:das.jpgA među najboljim dresovima ikad, uz bezobraznu tendenciju da iskočim iz fudbal-šablona:20070126hockey.jpgi:AE10163_Lg.jpgNamerno sam stavio stari, Adidas je uspeo da "pederuša" krojem upropasti najprostiji recept za prelep dres.

I da završim za večeras, a kad smo već kod ragbija, Harlequins-i su nekada imali isti dezen na dresu kao ova biciklašica, fotku ne mogu nigde naći, što i nije čudo, jel'te:GabrielaPregnolato.jpgAli ubedljivi pobednici, apsolutno jbn nenadmašivi u ružnoći timske opreme od kad ljudi trče za loptom su Stade Français Paris:stade_francais_new_jersey.jpg189608_1.jpgStadeFrancais3rdRugbyT0607-.jpgStadeFrancaisHSS0708.gifstade-francais.jpg

StadeFrancaisHSS0708.gif
Ovaj je do jaja. Da nema ovo Don Ho cveće, nosio bih ga na 1.U kategoriji odvratnih dresova, moj favorit je 1 Horhe Kampos:20050801-as_JorgeCampos_lg.jpgcampos1.jpg9-Tw-1993-13.jpgAkosenevaram, legenda ih je lično dizajnirala. Edited by kovik

meni je ipak lotto najgrdji, oni dresovi sto je reprezentacija imala na proslom svjetskom, a isti dizajn je imala i ukrajina, i gomila klubova - izmedju ostalih palermo:product-6812925.jpgchievo je prije 2-3 sezone imao spektakularno ruzne away dresove, ali ne mogu nigdje da nadjem sliku :(edit: josh ne nadjoh taj dres chieva, ali evo par zanimljivih kreacija:

milan '95:AC-Milan-95-awayblue.gifinter '96:Inter-96-Turd.gifinter '91:Inter-91-Third-USE.gifopet inter, '97:Inter-Milan-96-Third.jpgjuve '97:Juventus-96-Black4th.giffiorentina '91:Fiorentina-91-Away.jpg

Edited by gervasius twinkleminkleson