John Coltrane Posted January 24, 2010 Share Posted January 24, 2010 ovaj mi je bio favorite sredinom 90-tih... Link to comment
zorglub Posted January 24, 2010 Share Posted January 24, 2010 Sa današnje utakmice, Palermo: Skoro isto, Barsa:Zvanično pojašnjenje boje: The new AWAY jersey is a bright mango (evoking the Mediterranean Sea) S druge strane, ova man utd kombinacija mi je bila super:A među najboljim dresovima ikad, uz bezobraznu tendenciju da iskočim iz fudbal-šablona:i:Namerno sam stavio stari, Adidas je uspeo da "pederuša" krojem upropasti najprostiji recept za prelep dres. Link to comment
ducca Posted January 24, 2010 Author Share Posted January 24, 2010 procureli Bayern za sledecu sezonu Link to comment
zorglub Posted January 25, 2010 Share Posted January 25, 2010 I da završim za večeras, a kad smo već kod ragbija, Harlequins-i su nekada imali isti dezen na dresu kao ova biciklašica, fotku ne mogu nigde naći, što i nije čudo, jel'te:Ali ubedljivi pobednici, apsolutno jbn nenadmašivi u ružnoći timske opreme od kad ljudi trče za loptom su Stade Français Paris: Link to comment
John Coltrane Posted January 25, 2010 Share Posted January 25, 2010 ovo ko bokserski :D ...Puma je UEFA... Link to comment
kovik Posted January 25, 2010 Share Posted January 25, 2010 (edited) Ovaj je do jaja. Da nema ovo Don Ho cveće, nosio bih ga na 1.U kategoriji odvratnih dresova, moj favorit je 1 Horhe Kampos:Akosenevaram, legenda ih je lično dizajnirala. Edited January 25, 2010 by kovik Link to comment
zorglub Posted January 25, 2010 Share Posted January 25, 2010 Ovaj je do jaja. Da nema ovo Don Ho cveće, nosio bih ga na 1.Da, samo to. Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted January 25, 2010 Share Posted January 25, 2010 (edited) meni je ipak lotto najgrdji, oni dresovi sto je reprezentacija imala na proslom svjetskom, a isti dizajn je imala i ukrajina, i gomila klubova - izmedju ostalih palermo:chievo je prije 2-3 sezone imao spektakularno ruzne away dresove, ali ne mogu nigdje da nadjem sliku :(edit: josh ne nadjoh taj dres chieva, ali evo par zanimljivih kreacija: milan '95:inter '96:inter '91:opet inter, '97:juve '97:fiorentina '91: Edited January 25, 2010 by gervasius twinkleminkleson Link to comment
John Coltrane Posted January 25, 2010 Share Posted January 25, 2010 ovi Bajernovi su takodje odvratni... Link to comment
ducca Posted January 25, 2010 Author Share Posted January 25, 2010 Ali je prigoda bila sjajna :D Elem ni Utd-ovi te sampionske sezone u LS su bili bez veze, izmedju ostalih i Smajhelov drececi. Link to comment
John Coltrane Posted January 25, 2010 Share Posted January 25, 2010 generalno svi drechechi su truba...jel se sechash ko medju prvima imao narandzasti od golmana?! :D ... Link to comment
Lozac ugljena Posted January 25, 2010 Share Posted January 25, 2010 generalno svi drechechi su truba...jel se sechash ko medju prvima imao narandzasti od golmana?! :D ...Kralj? Link to comment
ducca Posted January 25, 2010 Author Share Posted January 25, 2010 generalno svi drechechi su truba...jel se sechash ko medju prvima imao narandzasti od golmana?! :D ...Zvonko - Hummel?Ili Ivkovic u repki tamo oko 90.? Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted January 25, 2010 Share Posted January 25, 2010 predrag brzakovic? Link to comment
Recommended Posts