zorglub Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Ispravite fudbalskog analfabetu ako greši, ali iz nekog razloga mi je Lids ostao u sećanju po timovima s kraja 90-ih i skupini veoma prljavih igrača, hence mi ništa u vezi njega ne može biti kul.
Dr Arslanagić Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Džimi Flojd je bio kul.Mada ih ni ja ne mirišem nešto...
assück Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 (edited) Džimi Flojd, i Alan Smit na neki veoma čudan način. mada, meni su ostali u sećanju uglavnom po onom ispadu mlade četvorke Bojer, Vudgejt, Kjuel i ko beše još...znam, znam, Alan Smit je prljav takođe, ali opet... Edited May 3, 2012 by assück
bergasa19 Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Ispravite fudbalskog analfabetu ako greši, ali iz nekog razloga mi je Lids ostao u sećanju po timovima s kraja 90-ih i skupini veoma prljavih igrača, hence mi ništa u vezi njega ne može biti kul.Fenomenalan fudbal. Meni dosta.http://www.youtube.com/watch?v=vNpFAOsHD-8&feature=related
Dr Arslanagić Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 bili su jebači i pre te sjajne generacije... sećam se ove utakmice kao juče da je bilahttp://www.youtube.com/watch?v=bQKlwrunjFI
Mil@n Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Kako ne voleti ekipu gde je igrao Tony Yeboah + karali su Partizan? :D
Ryan Franco Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 u damned united su prikazani kao klub koji valja mrzeti
Töölönlahti Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Eirik Bakke. Najepizodista mog ranog Premiershipovanja.
nemoderisani Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Lucas Radebe mi je ostao urezan kao sinonim za Leeds. Istina Leicester je uvek bio nekako zajebanija ekipa. Robbie Savage, Muzzy Izzet i Neil Lennon + što smo ih karali onomad u magli kad je Milenko dao sa pola terena.Leicester's Muzzy Izzet says the club were "stupid" to fine Robbie Savage for using the referee's toilet before a Premiership game.
ducca Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 Man City u Nike-u od sezone 2013/14. Sto je bzv, Umbro je svejedno Nike-ova firma, a kud i kamo su u zadnje vreme gotivniji i od Nike i Adidasa sa svojim dizajnom. Al jbg, postade i City globalni brend. U medjuvremenu Lazio narednih 5 godina oblaci Macron :( Njihovi dani slave odavno su izbledeli. Bice zanimljivo kad cuveni Macron napravi isti dres Laciju i Napoliju
Recommended Posts