Ajant23 Posted January 21, 2010 Share Posted January 21, 2010 (edited) Meni su Adidasovi WC dresovi katastrofa, pogotovo francuski...Kada sam ih video prvi put, nisam mogao da verujem koliko su loši. Doduše, smešni, ali loši... Edited January 21, 2010 by Ajant23 Link to comment
Boza_zvani_Pub Posted January 21, 2010 Share Posted January 21, 2010 odlicna tema, adidas je zakon, ovaj nemacki dres je fascinantan, uteruje strah u kosti. talijanski mi se na zalost ne svidja, brazilci su uvek ok, zanima me urugvaj? Link to comment
Ryan Franco Posted January 21, 2010 Share Posted January 21, 2010 (edited) Urugvaj jos nije izbacio ali zato Onduras jeste: :DEvo linka za sve nove koji se spremaju za WC.Kamerun je odlican, mada citao sam negde neku analizu boja koje se upotrebljavaju za dresove i njohovim subliminalnim efektima. Navodno, najbolja je crvena jer deluje agresivno, opasno itd. Najgore su zuta, narandzasta i ljubicasta. Podsvesno izazivaju podsmeh kod protivnika. Sta znam, ima nekog smisla... Edited January 21, 2010 by McCabe Link to comment
ducca Posted January 22, 2010 Author Share Posted January 22, 2010 (edited) Urugvaj WC ;) Edited January 22, 2010 by ducca Link to comment
Brazilac Posted January 22, 2010 Share Posted January 22, 2010 Evo nekih koji su se meni dopadali proteklih godina ili bar privukli paznju:Cuveni nemacki rezervi zeleni dres:Stari dobri CCCP:Parma iz zlatnih godina:Dortmund sredinom devedesetih:Lacio pre desetak godina:M'Gladbah pre koju godinu:Od neobicnih je najupecatljiviji Kamerun i to sa 2 komada - 1 zastavom i 1 kosarkaskim dresom: Link to comment
zorglub Posted January 22, 2010 Share Posted January 22, 2010 Urugvaj WC ;) Nisam siguran da su ikada imali gori. A imaju možda najbolju kombinaciju boja. Uz ovaj kaki fali mi samo: Link to comment
clever bastard Posted January 22, 2010 Share Posted January 22, 2010 Stvarno je ove godine Puma potpuno razocarala,ovi Urugvajski su odvratni. Link to comment
Boza_zvani_Pub Posted January 23, 2010 Share Posted January 23, 2010 Nisam siguran da su ikada imali gori. A imaju možda najbolju kombinaciju boja. Uz ovaj kaki fali mi samo:upravo to, puma je katastofa, italijanski je jos i najbolji! Link to comment
zorglub Posted January 23, 2010 Share Posted January 23, 2010 Urugvaj jos nije izbacio ali zato Onduras jeste: :DJoš i Joma pravi najbolje/najlepše dresove. Ovo H meni najlepše od svega predviđenog za prvenstvo. Link to comment
Ryan Franco Posted January 23, 2010 Share Posted January 23, 2010 Da, koliko god da je sumanuto da stavis prvo slovo naziva drzave na dres, nekako gotivno izgleda. Je l' to mozda neka honduraska autenticna fora od ranije? Adidas onako, svapski i danski odlicni, mada danci treba da se vrate hummelu. Ostalo ne bas mastovito. Osm francuskog koji je grozan.Nike lep i jednostavan ali isuvise genericki, nije mi jasna ova crta na rukavima.Pumu spaliti djuture osim kameruna i obale.Englezi vladaju, cekam rezerve s nestrpljenjem. Link to comment
John Coltrane Posted January 24, 2010 Share Posted January 24, 2010 meni najlepshi ikada... Link to comment
John Coltrane Posted January 24, 2010 Share Posted January 24, 2010 (edited) ne mogu da nadjem bolju fotku, ali su mi i ovi bili odlicni sa kragnom i ovim tankim linijama...mada mi se chini da je prva garnitura ovakvih bila josh za vreme kad im je Opel bio sponzor...edit: preko zadnjih par verzija Menadzera sam bio u prilici da vidim gomilu zanimljivih dresova, koga zanima moze da ih skine na nekim od foruma posveceni FM...\ Edited January 24, 2010 by John Coltrane Link to comment
Ryan Franco Posted January 24, 2010 Share Posted January 24, 2010 Najruzniji dresovi su nekim cudom neopravdano zapostavljeni na ovom topiku...Evo Zvezde u garniturama koje su pretekle adidasu, a bile su namenjene za zagrevanje na "Trofeju Vidovdana" i Partizan u dresovima renomiranog svajcarskog proizvodjaca, koji je specijalno za tu priliku raspisao konkurs medju ucenicima beogradskih osnovnih skola: Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted January 24, 2010 Share Posted January 24, 2010 (edited) kao sto rekoh, bili na sabanometriji postavljeni linkovi za najruzinije dresove ikad:ovaj je proglasen za pobjednika:ostatak ovdje i ovdje, steta da se propusti Edited January 24, 2010 by gervasius twinkleminkleson Link to comment
John Coltrane Posted January 24, 2010 Share Posted January 24, 2010 odvratni Birmingemovi... Link to comment
Recommended Posts