Jump to content
IGNORED

Dresovi

Recommended Posts

Posted

Mnogo je ruzno kad stoje natpisi na rukavima.

Posted (edited)

Haha, pa nemoguce. Kao Partizanov Vocado.

Edited by Kampokei
Posted

Ovaj Barsin dres izgleda kao da su ga dizajnirali kreatori South Parka

• +1 1
Posted
5 minutes ago, Filozof manijak said:

Ovaj Barsin dres izgleda kao da su ga dizajnirali kreatori South Parka

Ne bre, odatle im je trenerska struka i uprava.

• 3 months later...
Posted

Iskočila mi fotka iz 2015 sa kolekcijom, pa me dosada naterala da se up-to-date-ujem...

2020 edition.

nLA3SEL.jpeg

• +1 4
  • Wub 2
Posted

Naleteh na mreži na neku “predikciju” dresa Intera za 2021/22, ima sumnji da je tačna ali ovo je deo savršenstva po meni, Inter bi trebao da realizuje ovo ako ne sledeće onda one tamo sezone. Zmijski pattern i simbolika u savršenoj izvedbi, sa sve zlatnim logom i sponzorom (nažalost ovo je poslednja sezona Pirellija).

6c9906da6a64b8cf2626b46264f12b58.jpg

49e9ef792aab36834cb47d41952d29bb.jpg

• +1 4
  • 2 months later...
Posted

Ovo za Inter gore izgleda bruka dobro, miljama ispred ovih trenutnih zig-zag grozota.

Inter je najavio i redizajn logoa, mislim da idu u minimalistic pravcu kao Juventus, bojim se da to nece na dobro da izadje, ono Juventusovo mi se nista ne svidja.

• +1 1
Posted (edited)

Ovo je novi logo, nije još zvanično objavljeno - biće u aprilu, ali se pojavila potvrda pošto je podnet zahtev za zaštitu loga.

f64d1cb38eaecea1c7be67233cd6c94b.jpg

e588ebf19008a89efb9c283987a79c39.jpg

Prilično jadno ako mene neko pita. 

Edited by ducca
  • Tužno 1
Posted

Stigao danas posle malo peripetija (potpuno smo zaboravili na Brexit, ali nije bilo extra costs, samo neka administracija), uhvaćen na rasprodaji, ovoj poslednjoj, u skladu sa rezultatima. Crvena boja lepša uživo nego na slikama. Veličinu sam ubo ko prstom u pekmez. Uzeo i ženi bomber jaknu za 20 nešto funti, uvek popizdim kako izgledaju naše rasprodaje™ i akcije u odnosu na svetske.

spacer.png

• +1 3
Posted
Stigao danas posle malo peripetija (potpuno smo zaboravili na Brexit, ali nije bilo extra costs, samo neka administracija), uhvaćen na rasprodaji, ovoj poslednjoj, u skladu sa rezultatima. Crvena boja lepša uživo nego na slikama. Veličinu sam ubo ko prstom u pekmez. Uzeo i ženi bomber jaknu za 20 nešto funti, uvek popizdim kako izgledaju naše rasprodaje[emoji769] i akcije u odnosu na svetske.

IMG-20210312-171717.jpg
Ja uzeo prošlogodišnji, sa sve Milnerom na ledjima, čisto da se obeleži. Stiglo nekad oko nove godine, potrefilo se da smo poceli da ne-igramo. Nije do tima, ja sam kriv što uzimam dres kad sam maler. Skoro sam rekao ženi da ga sakrije, da probamo da se igramo dodole. I sve salove, membership card, sve crveno što ima bilo koje veze sa klubom :)

f339341d50827b1f21f88ead92533703.jpg

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk