Meazza Posted September 8, 2020 Posted September 8, 2020 Mnogo je ruzno kad stoje natpisi na rukavima.
Kampokei Posted September 15, 2020 Posted September 15, 2020 (edited) Haha, pa nemoguce. Kao Partizanov Vocado. Edited September 15, 2020 by Kampokei
Filozof manijak Posted September 16, 2020 Posted September 16, 2020 Ovaj Barsin dres izgleda kao da su ga dizajnirali kreatori South Parka 1
Lancia Posted September 16, 2020 Posted September 16, 2020 5 minutes ago, Filozof manijak said: Ovaj Barsin dres izgleda kao da su ga dizajnirali kreatori South Parka Ne bre, odatle im je trenerska struka i uprava.
Mil@n Posted December 17, 2020 Posted December 17, 2020 Iskočila mi fotka iz 2015 sa kolekcijom, pa me dosada naterala da se up-to-date-ujem... 2020 edition. 4 2
ducca Posted December 19, 2020 Author Posted December 19, 2020 Naleteh na mreži na neku “predikciju” dresa Intera za 2021/22, ima sumnji da je tačna ali ovo je deo savršenstva po meni, Inter bi trebao da realizuje ovo ako ne sledeće onda one tamo sezone. Zmijski pattern i simbolika u savršenoj izvedbi, sa sve zlatnim logom i sponzorom (nažalost ovo je poslednja sezona Pirellija). 4
goofs Posted March 12, 2021 Posted March 12, 2021 Ovo za Inter gore izgleda bruka dobro, miljama ispred ovih trenutnih zig-zag grozota. Inter je najavio i redizajn logoa, mislim da idu u minimalistic pravcu kao Juventus, bojim se da to nece na dobro da izadje, ono Juventusovo mi se nista ne svidja. 1
ducca Posted March 12, 2021 Author Posted March 12, 2021 (edited) Ovo je novi logo, nije još zvanično objavljeno - biće u aprilu, ali se pojavila potvrda pošto je podnet zahtev za zaštitu loga. Prilično jadno ako mene neko pita. Edited March 12, 2021 by ducca 1
čekmeže Posted March 12, 2021 Posted March 12, 2021 Stigao danas posle malo peripetija (potpuno smo zaboravili na Brexit, ali nije bilo extra costs, samo neka administracija), uhvaćen na rasprodaji, ovoj poslednjoj, u skladu sa rezultatima. Crvena boja lepša uživo nego na slikama. Veličinu sam ubo ko prstom u pekmez. Uzeo i ženi bomber jaknu za 20 nešto funti, uvek popizdim kako izgledaju naše rasprodaje™ i akcije u odnosu na svetske. 3
Baldrick S. Posted March 13, 2021 Posted March 13, 2021 Stigao danas posle malo peripetija (potpuno smo zaboravili na Brexit, ali nije bilo extra costs, samo neka administracija), uhvaćen na rasprodaji, ovoj poslednjoj, u skladu sa rezultatima. Crvena boja lepša uživo nego na slikama. Veličinu sam ubo ko prstom u pekmez. Uzeo i ženi bomber jaknu za 20 nešto funti, uvek popizdim kako izgledaju naše rasprodaje[emoji769] i akcije u odnosu na svetske. Ja uzeo prošlogodišnji, sa sve Milnerom na ledjima, čisto da se obeleži. Stiglo nekad oko nove godine, potrefilo se da smo poceli da ne-igramo. Nije do tima, ja sam kriv što uzimam dres kad sam maler. Skoro sam rekao ženi da ga sakrije, da probamo da se igramo dodole. I sve salove, membership card, sve crveno što ima bilo koje veze sa klubom Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Recommended Posts