August 4, 20204 yr Mislim da je nemoguće da se dizajnira dres koji taj odvratni logo Ševroleta ne bi unakazio.
August 4, 20204 yr jeste ruzan ali svetski poznat. ne kao ova nasa trojka. jednako ruzna ako ne i ruznije.
August 5, 20204 yr 20 hours ago, napadaj said: Mislim da je nemoguće da se dizajnira dres koji taj odvratni logo Ševroleta ne bi unakazio. To je i moj utisak. Dovoljno je baciti pogleda kakve mamojebne dresove ima Bajern, pa i Real.
August 6, 20204 yr On 4.8.2020. at 16:48, renne said: jeste Ne pijem alkohol al ovo bi mogao zaliti...
August 14, 20204 yr 2020-21 season home jersey of Liverpool F.C.The new jersey continue to be based on the iconic red color of the "Red Army", with green stripes on the white collar and cuffs for decoration.
August 14, 20204 yr Author Svi Bundesliga home dresovi za 20/21, meni vrlo dosadni svi do jednog. Neke od away varijanti su zanimljive doduše, opširnije na stranici: https://www.footyheadlines.com/2020/05/all-fully-leaked-released-bundesliga-20.html
August 28, 20204 yr Mene to sve neodoljivo podseća na dezen radne površine u kuhinji Sad kad je Nike došao u Liverpul, pojavila se garderoba i u srpskim radnjama. Majice i duksevi su ružni i skupi, a izgledaju jeftino.