čekmeže Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 U Inđiji Arsenalov od prošle sezone 2000 i neki dinar.
Mil@n Posted November 22, 2016 Posted November 22, 2016 499 dindži, odličan kvalitet, Peter Crouch :D
ducca Posted March 15, 2017 Author Posted March 15, 2017 (edited) Pa da otvorimo sezonu 2017/18 Prilicno dosadno i bezidejno. Vrlo razocaravajuce do sada od Adidasa, ovo izgleda kao najobicniji template sa glupavom pidzama kragnom, tri linije samo na ramenima i malo crne na rukavu da eto pokazu da znaju koje su boje Uniteda Nadam se da je fejk ali bojim se da nije. Tom Chelsiju su tokom godina izradili nekoliko sjajnih kombinacija iako su raspolagali sa samo 2 boje i nisu imali prostora za previse kreativnosti, pa su ipak bili ukusni i odmereni. Ovo sad nemam reci. Bolje da nisu dirali ni ove a ni za sledecu dres iz one pretprosle sezone. Edited March 15, 2017 by ducca
Mil@n Posted April 27, 2017 Posted April 27, 2017 (edited) UTD-ov je užas :( Edit: tačnije, previše je običan. Edited April 27, 2017 by Mil@n
Meazza Posted April 27, 2017 Posted April 27, 2017 Prelep Liverpulov. UTD-ov je užas :( Edit: tačnije, previše je običan. To je ono sto sam ti pricao za Adidas. :) To su jednoobrazne adidasove uniforme, ne dresovi pojedinacnih klubova.
Mil@n Posted April 27, 2017 Posted April 27, 2017 Ne bih išao tako daleko, meni je za njihova jednostavnost u nekim slučajevima jako lepa, ovo je jednostavno loš dizajn a kontam da tu uvek poslednju reč ima klub, barem meni to jedino normalno. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Meazza Posted April 27, 2017 Posted April 27, 2017 Ne bih išao tako daleko, meni je za njihova jednostavnost u nekim slučajevima jako lepa, ovo je jednostavno loš dizajn a kontam da tu uvek poslednju reč ima klub, barem meni to jedino normalno. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Ma uvek imali isti sablon za sve ekipe i reprezentacije (ili ajde 95%), od sedamdesetih pa sve do sada. To je jos i moglo da se istrpi kada su jos imali normalan dizajn, a sada su tres vec neko vreme.
Meazza Posted April 27, 2017 Posted April 27, 2017 Ali gledaj kakav je Liverpulov dres, koja lepota, kako lepa boja i dizajn, perfektno. Sa ovim moraju nesto da osvoje.
Meazza Posted April 27, 2017 Posted April 27, 2017 Me likey Jao, i Napolijev je prelep, nisam video do sad! Hvala bogu da reklama vise nije crvene boje.
cvrlle Posted April 27, 2017 Posted April 27, 2017 umbro je uvek pravio segzi drasove. liverpulov je sasvim jednostavan i lep. nosi tu neku retro dozu za jubilarnu 125godisnjicu. Sa ovim moraju nesto da osvoje. osvojice MOZDA neki kup u indoneziji, australiji, americi ili gde se vec budu igrale pripreme..
John Coltrane Posted May 4, 2017 Posted May 4, 2017 Prelep Liverpulov. To je ono sto sam ti pricao za Adidas. :) To su jednoobrazne adidasove uniforme, ne dresovi pojedinacnih klubova. Bobami, ono sto rade za Bajern je posebna prica.
Recommended Posts