Jump to content

Featured Replies

U Inđiji Arsenalov od prošle sezone 2000 i neki dinar.

499 dindži, odličan kvalitet, Peter Crouch :D

england-06-away-21_1.jpg

• 3 months later...
  • Author

Pa da otvorimo sezonu 2017/18

cea53af40d9ad6b9b1cbd9286629b7d9054c8d39

Prilicno dosadno i bezidejno. Vrlo razocaravajuce do sada od Adidasa, ovo izgleda kao najobicniji template sa glupavom pidzama kragnom, tri linije samo na ramenima i malo crne na rukavu da eto pokazu da znaju koje su boje Uniteda :isuse: Nadam se da je fejk ali bojim se da nije. Tom Chelsiju su tokom godina izradili nekoliko sjajnih kombinacija iako su raspolagali sa samo 2 boje i nisu imali prostora za previse kreativnosti, pa su ipak bili ukusni i odmereni. Ovo sad nemam reci. Bolje da nisu dirali ni ove a ni za sledecu dres iz one pretprosle sezone. 

Edited by ducca

• Author

3d7c4f3758d39e174b09ef7cf756e1d5.png

Me likey

• 1 month later...

af84dcf31cfebc123fb24eb193a94d6cc29ed4e6

UTD-ov je užas :(

Edit: tačnije, previše je običan.

Edited by Mil@n

Prelep Liverpulov.

UTD-ov je užas :(

Edit: tačnije, previše je običan.

To je ono sto sam ti pricao za Adidas. :) To su jednoobrazne adidasove uniforme, ne dresovi pojedinacnih klubova.

Ne bih išao tako daleko, meni je za njihova jednostavnost u nekim slučajevima jako lepa, ovo je jednostavno loš dizajn a kontam da tu uvek poslednju reč ima klub, barem meni to jedino normalno.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ne bih išao tako daleko, meni je za njihova jednostavnost u nekim slučajevima jako lepa, ovo je jednostavno loš dizajn a kontam da tu uvek poslednju reč ima klub, barem meni to jedino normalno.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ma uvek imali isti sablon za sve ekipe i reprezentacije (ili ajde 95%), od sedamdesetih pa sve do sada. To je jos i moglo da se istrpi kada su jos imali normalan dizajn, a sada su tres vec neko vreme.

Ali gledaj kakav je Liverpulov dres, koja lepota, kako lepa boja i dizajn, perfektno. Sa ovim moraju nesto da osvoje.

3d7c4f3758d39e174b09ef7cf756e1d5.png

Me likey

Jao, i Napolijev je prelep, nisam video do sad! Hvala bogu da reklama vise nije crvene boje.

umbro je uvek pravio segzi drasove.

liverpulov je sasvim jednostavan i lep. nosi tu neku retro dozu za jubilarnu 125godisnjicu. 

Sa ovim moraju nesto da osvoje.

osvojice MOZDA neki kup u indoneziji, australiji, americi ili gde se vec budu igrale pripreme..  :fantom:

celtic-208189.jpg?width=400&height=400&q

Prelep Liverpulov.

To je ono sto sam ti pricao za Adidas. :) To su jednoobrazne adidasove uniforme, ne dresovi pojedinacnih klubova.

Bobami, ono sto rade za Bajern je posebna prica.