Jump to content
IGNORED

Dresovi

Recommended Posts

Posted

U Inđiji Arsenalov od prošle sezone 2000 i neki dinar.

Posted

499 dindži, odličan kvalitet, Peter Crouch :D

england-06-away-21_1.jpg

• 3 months later...
Posted (edited)

Pa da otvorimo sezonu 2017/18

cea53af40d9ad6b9b1cbd9286629b7d9054c8d39

Prilicno dosadno i bezidejno. Vrlo razocaravajuce do sada od Adidasa, ovo izgleda kao najobicniji template sa glupavom pidzama kragnom, tri linije samo na ramenima i malo crne na rukavu da eto pokazu da znaju koje su boje Uniteda :isuse: Nadam se da je fejk ali bojim se da nije. Tom Chelsiju su tokom godina izradili nekoliko sjajnih kombinacija iako su raspolagali sa samo 2 boje i nisu imali prostora za previse kreativnosti, pa su ipak bili ukusni i odmereni. Ovo sad nemam reci. Bolje da nisu dirali ni ove a ni za sledecu dres iz one pretprosle sezone. 

Edited by ducca
  • 1 month later...
Posted (edited)

UTD-ov je užas :(

Edit: tačnije, previše je običan.

Edited by Mil@n
Posted

Prelep Liverpulov.

UTD-ov je užas :(

Edit: tačnije, previše je običan.

To je ono sto sam ti pricao za Adidas. :) To su jednoobrazne adidasove uniforme, ne dresovi pojedinacnih klubova.

Posted

Ne bih išao tako daleko, meni je za njihova jednostavnost u nekim slučajevima jako lepa, ovo je jednostavno loš dizajn a kontam da tu uvek poslednju reč ima klub, barem meni to jedino normalno.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Posted

Ne bih išao tako daleko, meni je za njihova jednostavnost u nekim slučajevima jako lepa, ovo je jednostavno loš dizajn a kontam da tu uvek poslednju reč ima klub, barem meni to jedino normalno.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ma uvek imali isti sablon za sve ekipe i reprezentacije (ili ajde 95%), od sedamdesetih pa sve do sada. To je jos i moglo da se istrpi kada su jos imali normalan dizajn, a sada su tres vec neko vreme.

Posted

Ali gledaj kakav je Liverpulov dres, koja lepota, kako lepa boja i dizajn, perfektno. Sa ovim moraju nesto da osvoje.

Posted

3d7c4f3758d39e174b09ef7cf756e1d5.png

Me likey

Jao, i Napolijev je prelep, nisam video do sad! Hvala bogu da reklama vise nije crvene boje.

Posted

umbro je uvek pravio segzi drasove.

liverpulov je sasvim jednostavan i lep. nosi tu neku retro dozu za jubilarnu 125godisnjicu. 

Sa ovim moraju nesto da osvoje.

osvojice MOZDA neki kup u indoneziji, australiji, americi ili gde se vec budu igrale pripreme..  :fantom:

Posted

Prelep Liverpulov.

To je ono sto sam ti pricao za Adidas. :) To su jednoobrazne adidasove uniforme, ne dresovi pojedinacnih klubova.

Bobami, ono sto rade za Bajern je posebna prica.