Jump to content
IGNORED

Dresovi

Recommended Posts

Posted

Classic football shirts, mislim. 

Koji ti je omiljeni dres Fiorentine?

Hmm, ovaj iz zadnje 2 sezone mi je odlican, od starijih... Ovako, po sjecanju, onaj iz tamo '97, Reebok cini mi se. I jedan od godinu - dvije kasnije, Fila, kad je Edmundo igrao. 

Doduse, taj mi se manje svidja sad, al sam ga obozavao onomad.
Posted

Iscimaš pobednika i pitaš za koliko bi prodao. Inače, u srpskim 2nd hend šopovima koji nisu upućeni još uvek možeš naći dres za 100-200 din.

Ima ali su uglavnom Ajntraht Braunšvajg i Anadolia Šport Ferajn iz Darmštata. Jednom sam, doduše, našao pakistanski kriket dres ali mi je bio mali. Prokleti sitni Pakiji.  :mad:

Ko prodaje dres na limundu od 200€ za 20?! Zar to nisu replike?

Ima svega da se nađe. Prodaje onaj ko ne zna šta ima.

Kapiram da je ono raritet, ili sta vec, ali brate koliko je ono ruzan dres. Na nivou ovog horora sto Nike pravi sad.

Originalne boje Junajteda, kada je osnovan kao Newton Heath.

Nije baš tako, ima na eBayu za 30ak $, gore dole.

Šta je cfs? :)

Sent from my Nexus 6P

Nisam gledao ebay. CFS je Classic Football Shirts, najbolji sajt za kupovinu i prodaju starih dresova. Tamo je prosečna cena 120 funti i čudno mi je da postoji tolika razlika.

Posted

Kad god sam gledao na eBayu, ti stariji su mogli da se uzmu za te neke pare... Sad, ne isključujem mogućnost da ima neke razlike između tog od 120£ i ovog od 30ak €, mada ne znam koja osim ako je u pitanju player dres a ne navijački.

P. S. Stigao mi Laziov. Maaaalko izlizana slova na reklami ali malko i 2, 3 končića izvučena pozadi, ali sve u svemu dreščina. Mnogo moćan kad se uzme u ruku (kao i svaki original).

Sent from my Nexus 6P

Posted

Moj šogor uzeo u lokalnom 2nd hend šopu Liverpulov beli Owen, Arsenalov crveni O2 za 100 din (bila akcija popust 50 posto  :lala: ), Boston hard rok kafe, sve oriđiđi, ja dres San Marina za 200, to je bilo ovog leta.

Posted

Koji ti je omiljeni dres Fiorentine?

Jes da nisi pitao mene, al nema veze :D

Meni je ovaj najbolji od Fiorentine, da mi je neko kao klincu dao ovo sad bih bio Sefov sidekick. Sa kratkim rukavima i bez Batistute unutri gubi dosta na mojou.

tumblr_inline_nbp480K9y11r5mz16.jpg

Posted

Verovatno generacijska stvar, tu smo negde, 4 banke.

Posted

Ja ko klinac imao takav pijačarski

Posted

Sepurim se svojim dvadesetim jos koji mesec :D

Posted

Arslanagiću i ostali kolekcionari™, dajte nam uvid u svoje mezimce, ako ne slikom a ono slovima. :P

Ja sam relativno skoro kačio svoju mini kolekciju. :)

Posted

Nisam neki bogznakakav kolekcionar ali evo jedan primerak.

xkybyw.jpg

Posted (edited)

Ja ne bih kacio smoricete se :fantom:

Edit samo Radnicki Nis (53kom)

Edited by Redrooster
Posted

Ja imam šal, kupljen 1991 u londonu u robnoj kući, arsenal, sa starim grbom, jel imate ideju gde to da prodajem i koliko bi bilo realno da tražim?