Frank Pembleton Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 Pogledao,ne pokriva,samo dresovi bez broja i imena,imaju par Realovih i Bajernovih sa imenom i brojem Firma u bezistanu se zove Sunrise,kopije dresova,zanimljivo,imaju dresove iz NFL i posebno NHL-a,po meni najjaci dresovi Ladno imaju dres Krejcija iz Boston Bruinsa,kupljeno!!! Oni su nekad imali i tezgu na bazaru na sajmu...Čini mi se da sam video i radnju koja je u podzemnom prolazu na terazijama u delu koji izlazi kod hotela Moskva... BTW, što se tiče NFL dresova, naravno da nisu original, oni su preskupi, a i inače oni su " nenosivi" onako kao majce pošto su teška plastika....
ducca Posted September 14, 2016 Author Posted September 14, 2016 A i jest logicno da Cedevita fura narandzasto
Frank Pembleton Posted September 14, 2016 Posted September 14, 2016 Oni i pokojni Hemofarm Vršac ;-) ....shit has hit the fan...
Dr Arslanagić Posted September 22, 2016 Posted September 22, 2016 Ako neko nađe emisiju na netu, neka okači.
Renegade Posted September 22, 2016 Posted September 22, 2016 Na ITV sajtu mi sve živo pusta uz pomoć smartdns-a, samo to neće. Kaže: This video is not available to watch through ITV in your region. Možda renne zna zašto zeza, baš bih voleo da pogledam.
Dr Arslanagić Posted September 22, 2016 Posted September 22, 2016 probaću kasnije da nađem na Kodi-ju
renne Posted September 23, 2016 Posted September 23, 2016 Na ITV sajtu mi sve živo pusta uz pomoć smartdns-a, samo to neće. Kaže: This video is not available to watch through ITV in your region. Možda renne zna zašto zeza, baš bih voleo da pogledam. Kod mene hoće. Koji si regionalni kod ukucao kad ti je onomad ITV tražio, u kome gradu "živiš"?
Renegade Posted September 23, 2016 Posted September 23, 2016 Haha, sad vidim stoji mi postcode za Callander, Škotska. :D Genije. Stavio sad londonski i radi. Eto arslanagiću rešenja ako nisi našao na kodiju.
Dr Arslanagić Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 Modern sport business: Chelsea confirm kit deal with Nike worth £60m a season until 2032 that totals £900 million
MiddleClass Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 Bolje ovo na premier league topik. Svaka im cast!
189- Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 dobro ovo se znalo vec mesecima. upravo smo ovde pricali o ovom ugovoru.
Recommended Posts