Jump to content
IGNORED

Dresovi

Recommended Posts

Posted

Pogledao,ne pokriva,samo dresovi bez broja i imena,imaju par Realovih i Bajernovih sa imenom i brojem

Firma u bezistanu se zove Sunrise,kopije dresova,zanimljivo,imaju dresove iz NFL i posebno NHL-a,po meni najjaci dresovi

Ladno imaju dres Krejcija iz Boston Bruinsa,kupljeno!!!

Oni su nekad imali i tezgu na bazaru na sajmu...

Čini mi se da sam video i radnju koja je u podzemnom prolazu na terazijama u delu koji izlazi kod hotela Moskva...

BTW, što se tiče NFL dresova, naravno da nisu original, oni su preskupi, a i inače oni su " nenosivi" onako kao majce pošto su teška plastika....

• 3 weeks later...
Posted

A i jest logicno da Cedevita fura narandzasto

Posted

Oni i pokojni Hemofarm Vršac ;-)

....shit has hit the fan...

• 2 weeks later...
Posted

Na ITV sajtu mi sve živo pusta uz pomoć smartdns-a, samo to neće. Kaže: This video is not available to watch through ITV in your region.

Možda renne zna zašto zeza, baš bih voleo da pogledam.

Posted

probaću kasnije da nađem na Kodi-ju

Posted

Na ITV sajtu mi sve živo pusta uz pomoć smartdns-a, samo to neće. Kaže: This video is not available to watch through ITV in your region.

Možda renne zna zašto zeza, baš bih voleo da pogledam.

Kod mene hoće. Koji si regionalni kod ukucao kad ti je onomad ITV tražio, u kome gradu "živiš"?

Capture_zpsovuoogrt.jpg

Posted

Haha, sad vidim stoji mi postcode za Callander, Škotska. :D Genije. Stavio sad londonski i radi. Eto arslanagiću rešenja ako nisi našao na kodiju.

• 3 weeks later...
Posted

Modern sport business: Chelsea confirm kit deal with Nike worth £60m a season until 2032 that totals £900 million

Posted

Bolje ovo na premier league topik.

Svaka im cast!

Posted

dobro ovo se znalo vec mesecima. upravo smo ovde pricali o ovom ugovoru.

• 3 weeks later...