Parsons Posted July 7, 2016 Posted July 7, 2016 (edited) uf, trazi mi sin original crveni dres velsa sa bale na ledjima, ajd pomozite, ako imate neki tip, jer ne nalazim na nekim uobicajenim portalima Edited July 7, 2016 by Parsons
tangodelta Posted July 7, 2016 Posted July 7, 2016 Jeste lep ali Aston Vila to furala pre dve godine. A kažu kako je jedinstven proizvod po uputama kluba, bla bla. Baš sam tražio čiji dizajn su nam prodali, hvala za ovo :) Znao sam da nismo dobili originalni dizajn, premalo smo mi tržište čak i za Macron da bismo dobili nešto više od copy/paste nečijeg dizajna od pre godinu/dve.
Dr Arslanagić Posted July 7, 2016 Posted July 7, 2016 ne vidim zašto je to posebno bitno. dres je lep i to je najvažnije.
Renegade Posted July 7, 2016 Posted July 7, 2016 I nije bitno ali ima nas cepidlaka u tom pogledu pa malo tupimo.
Kampokei Posted July 7, 2016 Posted July 7, 2016 Interovi dresovi su lepsi kad se plava lepo vidi, sto ovde nije slucaj.
Hobbit slayer Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 Umesto Under Armour dresa Southamptona, ovaj mi je na listi želja (iz očiglednog razloga) [emoji7] Sent from my ONE A2005 using Tapatalk
Meazza Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 Interovi dresovi su lepsi kad se plava lepo vidi, sto ovde nije slucaj. Bas tako.
porucnik vasic Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 Kupili su Warrior prošle godine. Купили су га пре десет година.
Recommended Posts