Jump to content
IGNORED

Street Fashion

Hippie

Recommended Posts

Posted

Hipi izvini ali ove je nesto najgore sto sam video, a svasta sam video...

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Hippie

21

• 3opge

5

• ToniAdams

5

• nisam ja

5

Posted
a005.gif
evo bas gledam, meni je to i na pristojnim zenskim stopalima uzas. ne smem ni da zamislim kako bih ja u tome izgledao. to je jadnije cak i od onih grejaca/jambolija za usi sto izgledaju kao slusalice.
  • 8 months later...
Posted

sprezzatura@ Pittii Uomo, Tommy Ton's Street Style Najbolje su mi ove kape u stilu strikala mi baka. Prefinjena gospoda ili spageti western stil. Filson torbe, Visvim, Diemme ili Red Wing cipele. Dosta svari cenjenih i kod Amera, i mnogo vremena pred ogledalom da bi se izgledalo neuredno.

Posted
Pitti with GQOd posta Chic Doc, pa nanize par postova.
uh jbt kakav pozeraj. Jebes coveka cija je odeca ocigledno glasnija od onoga sto ima u sebi.
Posted (edited)

žeeeeeelimmmmmmreebok-pump-omni-lite-respect-pack-white-yellow-green-03.jpg

Edited by maheem
  • 4 weeks later...
Posted

Megan Fox ufachena na Beverli Hilsu u super slatkom izdanju;42568554.jpg

• 3 months later...
Posted

Ova devojcica na osmoj po redu slici sa prethodnog linka je cerka Emmanuele Alt, nove urednice francuskog izdanja voga. Mama joj je ova levo, sto joj se noge u cizmama vide. Za malu je potrefila pravi balans - sve je trendi, ali ipak klasicno i bez preterivanja + sto nista ne izlazi iz okvira primerenog detetu. A i dete je lepo, sto je samo bonus. Mama inace vazi za savremenu ikonu pariskog sika/stila. Kad porastem, bicu ona, samo sa sredjenijim obrvama i kosom. Al to onda nece biti autenticni francuski look :P

Posted

isto...prošle godine sam se zgrozio Zarinom kolekcijom za klince tj kolekcijom za odrasle u dečijim brojevima. niđe veze...

Posted
9199Brog1591Web.jpg
da li je ovo neka poznata fufica? imam ovakve iste cipele, pa ne znam da se ponosim ili da gi bacim.
Posted

cipele su sporedne, osnovno je da su čarape eksterminirane