October 30, 20159 yr Tanka, sta znam, ko sto rece, stvar ukusa. Ja bas nisam navikao na kravate, pa mi nekako opustenije sa tim laznim post-punk izgledom :) O maramici nijesam razmisljao, ja skoro mislio da se to vise i ne nosi. OK, znaci nije puno crnog kaze PPP.
November 25, 20159 yr Valjda je ovo dobro mesto da pitam. Da li i gde se u BGD-u mogu naći crne muške kožne rukavice sa postavom?
November 25, 20159 yr Probaj HM, ja sam u Segefinu kupio odlicne braon na akciji slučajno poslato sa TT
December 11, 20159 yr leptir masne? jesu li i dalje IN ili su vec OUT imam neke dve koje mi se bas svidjaju...
December 13, 20159 yr leptir masne? jesu li i dalje IN ili su vec OUT imam neke dve koje mi se bas svidjaju... Leptir mašne su divne. Nosi, ne pitaj da li su u modi ili ne. @bigvlada Postavljene muške rukavice imaju i u Moni i Benetonu.
December 14, 20159 yr divim se i ženama i muškarcima koji mogu da nose ovu vrstu cipela tj. em su špicaste em deluju da su dosta tvrde (osim ovih dole levo)
December 14, 20159 yr da upravo to mekana koza je onako... rastegljiva @borris ima mesta i tim perforiranim i tim sa monk straps Edited December 14, 20159 yr by Gospodin Slucaj
December 14, 20159 yr Pa, ako je kvalitetna, onda nije tvrda. ja sam osprobavala ovaj tip ženskih cipela jer ih mnogo volim i isprobavala sam i veoma kvalitetne i skupe, al' sve mi to bilo tvrdo ja doduše i nisam sasvim merodavna kada je udobnost obuće u pitanju