Kampokei Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 Tanka, sta znam, ko sto rece, stvar ukusa. Ja bas nisam navikao na kravate, pa mi nekako opustenije sa tim laznim post-punk izgledom :) O maramici nijesam razmisljao, ja skoro mislio da se to vise i ne nosi. OK, znaci nije puno crnog kaze PPP.
Miralem Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 ne, cak ga je i premalo. obuci i crnu kosulju. i na glavu stavi ustasku kapu.
bigvlada Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 Valjda je ovo dobro mesto da pitam. Da li i gde se u BGD-u mogu naći crne muške kožne rukavice sa postavom?
stajebrebilo Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 Probaj HM, ja sam u Segefinu kupio odlicne braon na akciji slučajno poslato sa TT
Gospodin Slucaj Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 leptir masne? jesu li i dalje IN ili su vec OUT imam neke dve koje mi se bas svidjaju...
halloween Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 leptir masne? jesu li i dalje IN ili su vec OUT imam neke dve koje mi se bas svidjaju... Leptir mašne su divne. Nosi, ne pitaj da li su u modi ili ne. @bigvlada Postavljene muške rukavice imaju i u Moni i Benetonu.
Gospodin Slucaj Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 da znas da hocu i meni se svidjaju leptir masne hvala
borris_ Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 mmmsveeee Ne sve. Ove bez pertla su mi bez veze kao i ova gornja desna.
duda Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 divim se i ženama i muškarcima koji mogu da nose ovu vrstu cipela tj. em su špicaste em deluju da su dosta tvrde (osim ovih dole levo)
Gospodin Slucaj Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 (edited) da upravo to mekana koza je onako... rastegljiva @borris ima mesta i tim perforiranim i tim sa monk straps Edited December 14, 2015 by Gospodin Slucaj
duda Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 Pa, ako je kvalitetna, onda nije tvrda. ja sam osprobavala ovaj tip ženskih cipela jer ih mnogo volim i isprobavala sam i veoma kvalitetne i skupe, al' sve mi to bilo tvrdo ja doduše i nisam sasvim merodavna kada je udobnost obuće u pitanju
Recommended Posts