FERNOUX H Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 Ok, to su veličine ipak, znači nisu cm. Moj struk je oko 84cm što znači veličina 34. Problem je što su na sajtu koji gledam napisali 34 cm, i još mi to rekli kad sam ih pitao.
Ryan Franco Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 dajte preporuke za neke jake trenerke (donji deo) a da nije stone island [crne] gore obično kupujem lacoste, burberry, fred perry itd. i kombinuješ ih sa onim globe skejterskim tenkovskim bakandžama koje si onomad kačio? ajde bre ne loži više narod...
FERNOUX H Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 pa dobro, kombinujem ih evo sad sa nike air flightom, priznajem
Kampokei Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 Treba mi fashion advice. Sestra se udaje za par nedelja. Na svadbi cu imati crno odelo, belu kosulju sa nekim jedva vidljivim dezenom i neku tanku kravatu (mrzim kravate, ali ova dobra, visebojna, pruge). E sad, jel ima smisla obuci i prsluk, pa da to onda bude trodelno odelo? To mi je dobra fora, elegantno je jebi ga, ali da li je to previse crne boje za svadbu?
kud u maglu Simoviću Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 nije. crno je elegancija. gledaj da košulja bude čista bela, a kravata jednobojna. a prsluk uvek možeš da skineš
stajebrebilo Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 Kravata i ev. maramica mogu da budu npr.crvene da te otvore malo da ne bude ko na sarani. Prsluk je old classic a bice dobro kad skines sako posle aperitiva, bices moderan a krsta nece zebsti. slučajno poslato sa TT
Kampokei Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 Mozda ipak bolja bela kosulja, istina. Ali kravata je datost, vec je kupljenja, tako da tu mora malo sarenish. A prsluk, probacu u radnji, pa kako bude.
maheem Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 Ako ces prsluk okaci si neku funky leptir masnu
kud u maglu Simoviću Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 može i leptir mašna, al bi onda trebala košulja sa "onom" kragnom a kravata, ako se odlučiš za nju, je najmanji izdatak. otvori se za novu. razbija eleganciju, jedan detalj koji kvari sliku
maheem Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 Moze nova a ako je u nekom velikom evropskom gradu uvek moze u second handu naci funky kravate i mashne
ToniAdams Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 e, a sto tanka kravata? stvar ukusa, al meni to uvek bilo nekako bzvz. kao i one siroke doduse :(
MayDay Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 Pitam zato što bi brčići i prsluk i leptir mašna bili too much. :D Tanka kravata, prsluk i možda ne bi bilo loše da uklopiš maramicu. Nije puno crnog.
Recommended Posts